Plosnate vrećice

Sigurno zapakirano: u vrećice od folije s patentnim zatvaračem možete brzo pospremiti male dijelove poput vijaka. Plosnatim folijama zaštitit ćete važne dokumente od prašine i vlage. Ako pak želite poslati ili pospremiti lomljive predmete, vrećice za zračnim jastučićima zaštitit će robu od potresanja. Od ambalažnih materijala s jastučićima do vrećica od folije za tiple i sl. Kod tvrtke kaiserkraft čeka Vas svestrani asortiman plosnatih vrećica.

Vrsta proizvoda
Održivost
Širina [mm]
180
180
300
300
-

Vrećice od folije: korisna pomagala pri otpremi i skladištenjuVrećice od folije praktična su dodatna oprema za slanje paketa. U njih možete na pregledan način spremiti male dijelove. No korisna su pomagala i pri skladištenju. Zahvaljujući vrećicama s patentnim zatvaračem s poljem za natpis možete zadržati pregled u skladištu ili pri komisioniranju. Vrećice sa zračnim jastučićima štite pak lomljive pošiljke tijekom transporta. Bez obzira na to što želite poslati ili skladištiti, u PE vrećicama ili varijantama od polipropilena Vaša je roba zaštićena od prašine i vode.Na što treba obratiti pažnju pri odabiru vrećica od folije?Pri odabiru vrećica od folije odlučujući čimbenici su volumen sadržaja koji želite zapakirati, svrha pakiranja te osjetljivost robe. Svestranošću primjene osobito se odlikuju plosnate vrećice. Upotrebljavaju se primjerice za male vijke pri isporuci namještaja ili za otpremnice. Imaju glatki otvor i mogu se zatvoriti kvačicama ili uređajem za zavarivanje folija.Osjetljive komponente poput pločica moraju biti obložene na odgovarajući način. Stoga su za njih dobar izbor vrećice sa zračnim jastučićima. Pritom je važno da je folija antistatička i da čvrsto obuhvati komponentu. Vrećica sa zračnim jastučićima ne smije biti prevelika i ostaviti puno slobodnog prostora. Tako ćete izbjeći da komponenta sklizne i ošteti se. Usto to je u modelu sa samoljepljivim zatvaračem zapakirana komponenta zaštićena od prašine.Ako pak u skladištu želite odmah pospremiti određene male dijelove za montažu u točnoj količini i strukturi u otvorene skladišne kutije, vrećice s patentnim zatvaračem praktični su ambalažni materijal. Zahvaljujući zatvaraču mali dijelovi ne mogu ispasti. Još jedna prednost: ove vrećice od folije nude mogućnost višekratne upotrebe i daju se jednostavno otvoriti i ponovno zatvoriti.Što debljina folije govori o vrećici od folije?Koju debljinu folije ćete odabrati, ovisi o težini i svojstvima sadržaja. Debljinom folije navodi se u mikrometrima koliko težak smije biti sadržaj, a da pritom materijal ne pukne. Ako u vrećici od folije želite transportirati oštre predmete poput vijaka, trebali biste odabrati model debljine veće od 100 µm. Ovi modeli dovoljno su robusni i za pakiranje težine do deset kilograma. Za lakše, tupe sadržaje dovoljne su pak vrećice od folije debljine veće od 25 µm.U našem savjetniku za ispravno pakiranje naveli smo za Vas šest savjeta. U njemu ćete pronaći i napomene o vagama te drugim važnim proizvodima iz područja logistike otpreme.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Okretni spremnici za slaganje | Elementi za zaštitu kutova | Materijal za punjenje | Uređaji za spajanje | Stezne folije | Strojevi za zamatanje | Kompleti za zamatanje EUROKRAFTpro | Stolovi za pakiranje TRESTON