Brzo popravljeno

Rezervni dijelovi i popravci

Brza usluga službe za korisnike tvrtke KAISER+KRAFT

Želite se slijepo, 100 posto i u svakom trenutku moći pouzdati u svoje transportne uređaje, dizalice i podizne uređaje? Onda nas nazovite. Popravljamo odmah, i to samo ono što je stvarno pokvareno. I pritom koristimo originalne rezervne dijelove. U to se možete pouzdati. A osim toga i na brzu isporuku te kratko vrijeme ugradnje.

Nabava rezervnih dijelova

Rezervni dijelovi i popravci 710

Kako bi Vaš original ostao original

Zašto biste se pri odabiru rezervnih dijelova trebali zadovoljiti lošom kvalitetom koja nije solidna i pouzdana? Naposljetku, ipak se želite slijepo, 100 posto i u svakom trenutku pouzdati u svoje transportne uređaje, dizalice i podizne uređaje. Ili nije tako?

A onda nastupamo mi, ako to želite: o našim se proizvodima brinemo i nakon kupnje. Zato Vam dajemo obećanje da su originalni rezervni dijelovi proizvedeni u skladu s najmodernijom proizvodnom tehnologijom, pa Vam nude visok stupanj kvalitete, preciznost i dugoročnu sigurnost kroz cijeli vijek trajanja. Osim toga, zahvaljujući našem savršeno uigranom timu zaduženom za skladište i logistiku dobit ćete brzu isporuku odgovarajućih rezervnih dijelova. Uz kratko vrijeme ugradnje.

Na rezervne dijelove

A onaj tko se uz to brine i o redovitom održavanju, s jedne strane stvara najbolji temelj za neometanu primjenu strojeva i materijala za rad, a s druge strane za njihovo očuvanje vrijednosti.

Bez puno okolišanja: trebate popravak? Riješit ćemo.

Popravci

Ako je za nas nešto pokvareno, to ne znači da je i za stručnjake pokvareno

Naši servisni stručnjaci doći će k Vama u kratkom roku. Naime, unatoč poznatoj visokoj kvaliteti naših proizvoda nažalost ne možemo uvijek isključiti mogućnost kvarova ili ih predvidjeti.

No tu Vam možemo obećati da ćemo popraviti samo ono što je stvarno pokvareno. A ako se neki popravak zapravo ne isplati, nudimo Vam odgovarajući proizvod iz našeg opsežnog asortimana KAISER+KRAFT.

Pritom uvijek igrate na sigurno: jer ćete s jedne strane dobiti transparentan predračun troškova temeljen na vrsti kvara, a s druge strane detaljan opis uzroka kvara sa svim izvršenim popravcima.

Tako ćete uvijek imati pod kontrolom i svoje uređaje i svoje troškove. A o vremenima stajanja ne trebamo ni govoriti jer ih zahvaljujući brzom dogovoru i još bržoj reakciji gotovo ni nema.

Rezervni dijelovi i popravci 704

Zovu nas majstorima

Dodatne informacije o našim uslugama službe za korisnike pronaći ćete i na našoj stranici službe za korisnike.

Besplatan servisni pozivni broj: