Podvozja, transportne ploče

Ona su mala. Ona su okretna. Nisu komplicirana. Izrazito su funkcionalna. I otporna na teške terete. Ponekad su to uslužni kućni duhovi. U tom slučaju govorimo o podvozjima i transportnim pločama. Pametno rješenje za transport unutar pogona. Na taj se način prenose teški i glomazni tereti bez problema od točke A do točke B.

U kategoriji Podvozja, transportne ploče nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Wagner, eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, CEMO, ZARGES, HelgeNyberg, asecos, magnetoplan, MATADOR, RAU, rothopro, VAR.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 228

Transportne ploče i transportna pomagala – klasici u novom ruhuLako upravljanje, svestranost, ušteda prostora. Kombinacija daske i kotača spada među najstarije transportne uređaje na svijetu. Ali to ne znači da se nisu nastavili razvijati. U kojoj mjeri? To ćete vidjeti na transportnim kolicima i podvozjima tvrtke kaiserkraft. Uz njih je čak i transport velikih tereta zabavan.Okretni transportni uređaj za svaku potrebuTeški, lagani, veliki, mali – kod nas ćete pronaći pravo transportno pomagalo za radionicu, skladište ili ured. Počevši od mnogo različitih veličina podvozja za kutije, palete i spremnike. Teret jednostavno stavite na podvozje, gurnite ga i krećete. Pri preseljenjima i sličnim radnim akcijama ploče s kotačima za namještaj ili podizni transporteri omogućavaju Vam rad bez opterećivanja leđa. Kolica s ručkom suvereno ćete provesti kroz uske prolaze i oštre zavoje.I za nekoliko tona teške i glomazne predmete na skladištu imamo pravo rješenje – primjerice izrazito opteretiva rotacijska podvozja. Podizna kolica idealna su ako Vaši djelatnici ponekad moraju premjestiti namještaj u radionici ili stroj. U našoj ćete trgovini osim toga dobiti i podvozja kojima ćete pune spremnike za sirovine dovesti do kante, postolja za ploče i komplete za podizanje za maksimalnu fleksibilnost.Lakohodni i robusniOdavno je prošlo vrijeme škripe drvenih kotača. U tvrtki kaiserkraft igramo na lakohodne kotače za vrlo udobnu vožnju. Robusni materijali poput plastike, nehrđajućeg čelika i aluminija brinu se za to da se teret s transportnih kolica ne izgubi. Kako biste pronašli savršeno podvozje ili savršena transportna kolica, najbolje je da upotrijebite naše filtre. Ako niste sigurni, slobodno nas pitajte. Rado ćemo Vam pomoći da se stvari zakotrljaju.