0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Vrsta proizvoda
Visina
Visina utovara
Širina
Širina platforme
Područje primjene
Oprema
Nosivost
Prikaži više
 

Podvozja, transportne ploče

Ona su mala. Ona su okretna. Nisu komplicirana. Izrazito su funkcionalna. I otporna na teške terete. Ponekad su to uslužni kućni duhovi. U tom slučaju govorimo o podvozjima i transportnim pločama. Pametno rješenje za transport unutar pogona. Na taj se način prenose teški i glomazni tereti bez problema od točke A do točke B.
Pronađeno je 228 proizvoda
| | |
Pronađeno je 228 proizvoda
Podvozja i transportne ploče s kotačima pojednostavljuju transport
Velik odabir najrazličitijih podvozja i transportnih ploča s kotačima nalazi se u našoj trgovini. Zahvaljujući kvaliteti koju jamče njihovi proizvođači, ovi su proizvodi vrlo stabilni i iznimno funkcionalni, a na temelju pravih transportnih uređaja i kolica transport predmeta bit će jednostavniji nego ikada. Bez obzira na to jesu li veliki ili maleni: pomoću brojnih podvozja moguće je bez poteškoća transportirati predmete s upotrebom paleta ili spremnika.

Sigurna i ergonomična podvozja
Podvozja jamče siguran transport i ergonomično rukovanje, čime istovremeno svjedoče o visokoj kvaliteti proizvodnje. I podizna su kolica optimalno prikladna za transport velikih predmeta. Podizna kolica iz naše trgovine itekako su prikladna za jednostavan i siguran transport teških i glomaznih predmeta jer su sigurna i stabilna. K tomu se nude i transportne ploče s kotačima izrađene od najrazličitijih materijala i dostupne u svim mogućim dimenzijama, a koje se po potrebi mogu primijeniti i zajednički. Stoga će i transport većih predmeta biti krajnje jednostavan. Zahvaljujući vitlu s koloturom, koje je također dio ponude posebnih pomagala za transport tvrtke KAISER+KRAFT, materijal je moguće povlačenjem, okretanjem i guranjem dovesti do stroja te na taj način osigurati siguran rad. Vitla s koloturom k tomu su robusna i otporna na onečišćenja, ergonomična te brinu za smanjenje sila gibanja. I transport namještaja postat će jednostavniji no ikada zahvaljujući pločama s kotačima za namještaj tvrtke KAISER+KRAFT. I u pogledu toga nudi se pregršt modela s najrazličitijim dimenzijama i oblicima. Time se dobiva pravo rješenje za transport za svačije potrebe. Preporučeno područje primjene podvozja i transportnih ploča s kotačima jesu industrijsko i skladišno područje, no pomagala za transport uvelike se koriste i u uredima ili u radionicama.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda