Ormari za alat, ladičari

Velika količina prostora za pohranu sitnih dijelova i dodatne opreme: ladičari su dobra pomagala za organizaciju kao potkonstrukcija radne klupe, za primjenu u sterilnim prostorima ili u uredu. Birajte među velikim, malim, uskim ili širokim modelima te ladičarima sa sustavom zaključavanja ili blokadom od samostalnog izvlačenja. Otkrijte velik izbor u internetskoj trgovini tvrtke kaiserkraft.

U kategoriji Ormari za alat, ladičari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: LISTA, RAU, ANKE, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 178

Ladičari: »klasik« organizacije za skladište, pogon i uredRadno se mjesto može brzo organizirati i dovesti u red. U ovu su svrhu ladičari pravi »klasik« koji se upotrebljava u svakom području pogona. Zahvaljujući promišljenoj dodatnoj opremi i modernim funkcijama nude savršen preduvjet za besprijekoran rad.Gdje se ladičari upotrebljavaju?Ladičari su dostupni u raznim izvedbama za radionicu, skladište ili ured. U uredu se upotrebljavaju elegantne verzije u formatima DIN u koje možete spremiti zalihe papira za uređaj za kopiranje ili razni uredski materijal.Za radionicu i proizvodno područje dostupne su razne verzije od čeličnog lima koje se svojim dimenzijama, podjelom ladica i odgovarajućim visinama pretinaca savršeno prilagođavaju individualnim potrebama. U njih primjerice možete pospremiti alat ili pregledno nadohvat ruke držati komponente za gradnju ili proizvodnju. Ako su dimenzije odgovarajuće, izravno u ladicu možete pospremiti čitave komplete alata zajedno s umetkom.Koje prednosti nude moderni ladičari?Kad je riječ o komercijalno iskoristivim ladičarima, veoma je važno da glatko klize – kako radni procesi tako i ladice. Ladice su pričvršćene na robusne, lakohodne vodilice kojima se može rukovati bez primjene sile.Uz to, ladice nude mogućnost 100-postotnog izvlačenja. To je posebno važno ako su u njih pohranjeni glomazni sadržaji velikih dimenzija. Također se svaka ladica, ako je pametno postavljena pored radnog mjesta, pretvara u pretinac za alat ili dodatni pribor koji djelatnici mogu dohvatiti bez saginjanja, traženja i velikog radijusa kretanja.Što se dobiva sustavima za organizaciju ladica kao što su razdjelnici za ladice ili umetci od pjene?Zahvaljujući najrazličitijoj dodatnoj opremi za ladice svaki ormar možete opremiti i razvrstati prema vlastitim potrebama. Plastični pretinci s razdjelnicima prikladni su za spremanje malih dijelova i nude izvrsnu preglednost. Zahvaljujući utičnim sustavima organizacija može biti maksimalno prilagođena individualnim potrebama. Za spremanje alata preporučujemo protuklizne podloge ili praktične držače za alat.Zahvaljujući umetcima za kase, razdjelnicima za papire ili kutijama za olovke svaki se ladičar pretvara u upravo ono radno pomagalo koje Vam je potrebno. U svakom ga trenutku možete prenamijeniti u svega nekoliko poteza i uz malo ulaganja.Da biste uvijek bili načisto što se u ladicama nalazi, trebali biste također naručiti i odgovarajuće proizvode za ispisivanje i etiketiranje. Na dodatna pitanja o ponudi rado ćemo osobno odgovoriti.