Ormari za alat, ladičari

Veliki, mali, uski, široki, sa sustavom za zaključavanje ili blokadom od samostalnog izvlačenja, kao donji ormari za radionički radni stol ili za primjenu u čistim prostorima: ladičari posjeduju toliko inačica da Vam ih nudimo u ogromnim mogućnostima za odabir – jer na kraju krajeva želimo da pronađete baš onaj ladičar koji tražite.

U kategoriji Ormari za alat, ladičari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: LISTA, RAU, ANKE, EUROKRAFTbasic, EUROKRAFTpro.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
150
150
1800
1800
-
Relevantno
Količina proizvoda: 180

Ladičari: »klasik« organizacije za skladište, pogon i uredRadno se mjesto može brzo organizirati i dovesti u red. U ovu su svrhu ladičari pravi »klasik« koji se upotrebljava u svakom području pogona. Zahvaljujući promišljenoj dodatnoj opremi i modernim funkcijama nude savršen preduvjet za besprijekoran rad.Gdje se ladičari upotrebljavaju?Ladičari su dostupni u raznim izvedbama za radionicu, skladište ili ured. U uredu se upotrebljavaju elegantne verzije u formatima DIN u koje možete spremiti zalihe papira za uređaj za kopiranje ili razni uredski materijal.Za radionicu i proizvodno područje dostupne su razne verzije od čeličnog lima koje se svojim dimenzijama, podjelom ladica i odgovarajućim visinama pretinaca savršeno prilagođavaju individualnim potrebama. U njih primjerice možete pospremiti alat ili pregledno nadohvat ruke držati komponente za gradnju ili proizvodnju. Ako su dimenzije odgovarajuće, izravno u ladicu možete pospremiti čitave komplete alata zajedno s umetkom.Koje prednosti nude moderni ladičari?Kad je riječ o komercijalno iskoristivim ladičarima, veoma je važno da glatko klize – kako radni procesi tako i ladice. Ladice su pričvršćene na robusne, lakohodne vodilice kojima se može rukovati bez primjene sile.Uz to, ladice nude mogućnost 100-postotnog izvlačenja. To je posebno važno ako su u njih pohranjeni glomazni sadržaji velikih dimenzija. Također se svaka ladica, ako je pametno postavljena pored radnog mjesta, pretvara u pretinac za alat ili dodatni pribor koji djelatnici mogu dohvatiti bez saginjanja, traženja i velikog radijusa kretanja.Što se dobiva sustavima za organizaciju ladica kao što su razdjelnici za ladice ili umetci od pjene?Zahvaljujući najrazličitijoj dodatnoj opremi za ladice svaki ormar možete opremiti i razvrstati prema vlastitim potrebama. Plastični pretinci s razdjelnicima prikladni su za spremanje malih dijelova i nude izvrsnu preglednost. Zahvaljujući utičnim sustavima organizacija može biti maksimalno prilagođena individualnim potrebama. Za spremanje alata preporučujemo protuklizne podloge ili praktične držače za alat.Zahvaljujući umetcima za kase, razdjelnicima za papire ili kutijama za olovke svaki se ladičar pretvara u upravo ono radno pomagalo koje Vam je potrebno. U svakom ga trenutku možete prenamijeniti u svega nekoliko poteza i uz malo ulaganja.Da biste uvijek bili načisto što se u ladicama nalazi, trebali biste također naručiti i odgovarajuće proizvode za ispisivanje i etiketiranje. Na dodatna pitanja o ponudi rado ćemo osobno odgovoriti.