Čekić bušilice i udarni čekići

Za obradu tvrdih materijala: čekić bušilice su istinski svestrane u radionici. Zahvaljujući funkciji klesanja i bušenja, možete jednostavno razbiti zidove i beton udarnim čekićima. Bilo da se radi o udarno-rotacijskoj bušilici s dodatnom ručkom ili modelu s radnim kovčegom u opsegu isporuke – otkrijte izbor u online trgovini kaiserkraft!

U kategoriji Čekić bušilice i udarni čekići nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bosch.

Čekić bušilice i udarni čekići: za obradu tvrdih materijalaOd tvrdog betona do čvrste cigle: s udarno-rotacijskim bušilicama i udarnim čekićima možete jednostavno bušiti rupe u otpornim materijalima. Mogu proći čak i kroz kamen i metal. Profesionalni električni alati imaju veliku snagu i time štede vašu snagu.Čekić bušilica: Kada se koristi?Udarna bušilica se oslanja na suradnju mehaničkog udara i protupritiska korisnika. Čekić bušilica, s druge strane, ima udarni mehanizam. Zahvaljujući aksijalnom kretanju i udarnoj energiji od oko 3,2 džula, čekić za razbijanje se sam zabija u radni komad. Korisnici stoga ne moraju vršiti nikakav pritisak, samo precizno voditi stroj. Za posebno tvrde materijale poput armiranog betona ili zidova, udarna bušilica je pravi izbor – jer smanjuje umor vaših zaposlenika. Također je prikladan za poslove klesanja.Kupnja udarnog čekića: Što morate uzeti u obzir?Pri odabiru udarnih čekića odlučujuća je ne samo snaga udarca, već i brzina u praznom hodu te moguće snage bušenja. Osim toga, alat mora biti odabran tako da odgovara podlozi. Udarni čekić koristan je kada želite bušiti ili klesati beton, zidove, drvo ili metal.Također se preporučuje zaštitna oprema. Nosite zaštitu za oči. To vas štiti od izbacivanja prašine i uklanjanja materijala. Ako metal nastavka čekić bušilice snažno udari o kamen, također postaje glasan. Stoga se također preporučuje i zaštita sluha.Želite li savjetovanje za odabir udarno-rotacijskih bušilica i udarnih čekića? Rado ćemo Vam pomoći kontaktirajte nas.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Bušilice i udarne bušilice | Usisavači | Kutne brusilice | Alati za glodanje | Zaštitna obuća