Radionički ormari

Kratak je popis želja za savršen ormar u radionici: on mora biti izdržljiv, robustan, uredan i napravljen za pripadajuće radno okruženje. Ovaj popis možemo još skratiti: želimo kvalitetan radionički ormar od čelika.

U kategoriji Radionički ormari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: C+P, LISTA, eurokraft pro, ANKE, mauser, Pavoy, eurokraft basic, Wolf.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 333

Radionički ormar od čelika: slobodno se primite teškog posla!Iskrenje, prljavština i teški ručni radovi: u radionici se uvijek živahno radi. Želite ubaciti u nižu brzinu iz straha da ne oštetite radioničku opremu? Ni slučajno! S čeličnim ormarima za radionicu slobodno se možete primiti teškog posla – a i Vaši čuvari reda također.Naše radioničke ormare karakteriziraju iznimno varijabilne mogućnosti opremanja: osim klasičnim policama s mogućnošću namještanja visine ormari se mogu opremiti policama na izvlačenje i ladicama. Skladištena roba može se ergonomski pospremati i vaditi. Mali dijelovi pronaći će svoje mjesto u ladicama uz pomoć kompleta razdjelnika za ladice – čak i između velikih skladištenih predmeta!
Čelični ormari za radionicu – najbolji izbor po pitanju materijalaČelik je gotovo neuništiv i visokoopteretiv. Zbog toga u radioničkom ormaru možete čuvati teške komponente ili električne alate. Metalni radionički ormari štite Vaš sadržaj od prljavštine i vrućine, atmosferskih utjecaja ili kradljivaca – i to zahvaljujući mehanizmima zaključavanja.Ovisno o modelu mogu se primjerice upotrijebiti kao ormar za materijal s malom osnovnom površinom, kao ormar za alat pokraj radne klupe ili kao radno mjesto s velikom radnom površinom na gornjoj strani.Čelik je k tomu prirodno održiv. Može se jednostavno reciklirati i tražen je materijal u životnom ciklusu materijala. Ali do tog trenutka Vaš će radionički ormar izdržati bezbroj radnih sati. Naime, njegove će Vas prednosti oduševiti:  1. Nema puno održavanja, jednostavna njega i dugovječnost – znatno se smanjuje potreba za ponovnom nabavom.

  2. Police i pregradne stijenke mogu se premjestiti ili naknadno ugraditi ovisno o potrebi skladišta.

  3. S otvorenim skladišnim kutijama itd. može postati skladište za male dijelove.

  4. S kliznim vratima stat će i u najuži prostor.

  5. Dolazi u brojnim izvedbama ovisno o potrebi i mogućem sadržaju.Kako ću odabrati radioničke ormare i na što trebam obratiti pozornost?Naši modeli marki kao što je EUROKRAFTpro konstruirani su za najrazličitija područja primjene i osim u radionici mogu se postaviti u cijelom pogonu. Jedino što biste pri odabiru svojih radioničkih ormara s ladicama i pretincima trebali paziti na ukupnu težinu.Tako npr. radionički ormari za teške terete ne posjeduju samo veliku vlastitu težinu, već se njihova težina znatno povećava kada su potpuno napunjeni. Stoga biste trebali provjeriti može li podloga na mjestu postavljanja izdržati takav teret. Provjera nosivosti poda može spriječiti štete.Opasnost od prevrtanja kriju osobito ormari s krilnim vratima i malom osnovnom površinom. Pri dubini odnosno širini od 50 do 60 cm radionički ormar biste trebali pričvrstiti na pod ili zid. I to utječe na izbor ormara i lokacije. Za skladištenje tvari koje ugrožavaju vode preporučujemo naše ormare za opasne tvari. A za skladištenje opasnih tvari u policama u obliku korita vrijede posebni propisi u pogledu svojstava modela. Osim toga, obratite pažnju na opće stupnjeve sigurnosti i smjernice o osiguranju. Univerzalni radionički čelični ormari s bravom odgovaraju stupnju sigurnosti S1 ili S2 prema normi DIN EN 14450. Time pružaju osnovnu zaštitu od provale i mogu se primjerice upotrebljavati kao garderobni ormari.Rado ćemo Vam dati preciznije informacije o prikladnosti radioničkog ormara za mjesto primjene. Za to nas možete kontaktirati u bilo kojem trenutku.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Teleskopske vodilice | Zidne vitrine | Garderobni ormarići | Elementi za vješanje registratora | Žičane košare | Visoki ormari | Uredski ormari EUROKRAFTpro