Ormari za vješanje

Jeste li oduvijek nekome željeli pokazati koliko ste uredni? Tada to i napravite − najbolje s jednim od naših ormara za vješanje. Na taj ćete način u tren oka imati više reda u radionici, laboratoriju, skladištu ili uredu. Bez saginjanja i bez istezanja – sve je spremno nadohvat ruke u visini očiju.

U kategoriji Ormari za vješanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic, Pavoy, ANKE.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 20

Viseći ormari za radionicu, skladište i laboratorijDolje je sve puno? Iskoristite prostor u visinu. Zahvaljujući visećim ormarima tvrtke kaiserkraft dobivate više prostora, a pritom ne gubite na slobodi kretanja. Tu su i prednosti za udobnost pri radu i učinkovitost ako se alati i laboratorijske potrepštine nalaze u razini očiju.Kada je viseći ormar pravi izbor?Postoje dva važna argumenta za nabavu visećih ormara:  1. Na podu više nema mjesta za ormar ili regal.

  2. Svojim djelatnicima želite pružiti mogućnost da radne potrepštine vade iz ormara bez saginjanja.


Ovisno o dimenzijama viseći ormar može se smjestiti čak i u malim kutovima. Naši viseći ormari u raznim bojama daju se izvrsno kombinirati s drugim elementima namještaja. U svakom slučaju imate izbora.Koje vrste visećih ormara postoje?Nudimo viseće ormare malih i velikih dimenzija, za radionicu, društvenu prostoriju ili uređenje laboratorija. Odlučujući faktori su koliko mjesta imate na raspolaganju i što biste sve željeli spremiti u ormar. Značajnu ulogu ima i vrsta sadržaja koji planirate spremiti u ormar. Za razliku od pisaćeg pribora ili dokumenata, teški alati zahtijevaju viseće ormare za alat velike nosivosti.Vodite računa i o vratima. Vrata s mogućnošću zaključavanja nude sigurnost, zaklopke se mogu otvoriti jednom rukom, a ako se odlučite za okna, djelatnici će odmah znati što se nalazi u ormaru. Ponekad je najbolje rješenje uopće ne staviti vrata, primjerice ako za to nema mjesta ili ako je potrebno posebno brzo vaditi predmete iz ormara.Za uredno skladištenje nudimo radioničke viseće ormare s jednom ili dvije police, sa srednjom stijenkom ili bez nje te čak i s otklopivom radnom pločom. Na rupičaste ploče možete objesiti alate tako da su uvijek nadohvat ruke.Previše informacija odjednom? Evo onda još jednom ukratko najvažniji kriteriji za odabir visećeg ormara:  • Dimenzije

  • Nosivost

  • Varijanta vrata

  • Unutarnja oprema


Na što treba obratiti pažnju pri montaži?Nemojte zbog ormara previdjeti zid. Samo ako je zid dostatne nosivosti, držat će ormare s teškim sadržajem. Nosivosti možete pridonijeti kvalitetnim pričvrsnim materijalom. Većina naših visećih ormara već dolazi s rupama za provrte. Preostaje još odabrati mjesto. Najbolje bi bilo objesiti viseći ormar tamo gdje mu se može lako pristupiti i gdje se može bez problema otvoriti. I naravno tamo gdje se upotrebljava njegov sadržaj.Imate još pitanja o odabiru, montaži ili upotrebi? Rado ćemo Vam osobno odgovoriti – i ako tražite druge elemente opreme za ured, skladište, radionicu ili laboratorij.