Ormarići, pretinci sa zaključavanjem

Društvene prostorije su znanost za sebe. Ne vjerujete nam? Onda pogledajte naš asortiman u području ormarića i pretinaca sa zaključavanjem. Čelični ormari, garderobni sustavi, pojedinačni pretinci sa zaključavanjem, ormar s pretincem sa zaključavanjem – iznenadit ćete se što je sve moguće učiniti pri opremanju društvenih prostorija.

U kategoriji Ormarići, pretinci sa zaključavanjem nudimo Vam proizvode sljedećih marki: C+P, Wolf, eurokraft pro, eurokraft basic, BISLEY, Pavoy.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 750

Ormarići i pretinci sa zaključavanjem: sigurno čuvanjeOrmarići i pretinci sa zaključavanjem predmeti su za uređenje bez kojih se sportske dvorane, bazeni, svlačionice i škole više ne mogu zamisliti. Dok u teretani dižu utege ili na igralištu gađaju rupe, sportski entuzijasti svoje dragocjene predmete i odjeću žele pospremiti na sigurno mjesto gdje se neće oštetiti. Dok proširuju svoje znanje, učenici i studenti svoje knjige i jakne mogu sigurno zatvoriti u ormariće sa zaključavanjem ispred knjižnice ili u školskom hodniku. Djelatnici u za to predviđenim ormarićima čuvaju radnu odjeću, ali i odjeću za slobodno vrijeme.


Ormarići za svlačionice ili ormari s pretincima sa zaključavanjem predmeti su iz svakodnevnice koji se djelatnicima u poduzeću i posjetiteljima u javnim i rekreacijskim objektima podrazumijevaju.Kod nas ćete pronaći nešto za sebe!Mi nudimo ormariće, garderobne ormare i pretince sa zaključavanjem u mnogo dimenzija i izvedbi – od malih do velikih. Bilo da se radi o čeličnom ormaru, metalnom garderobnom ormaru ili ormariću s garderobnom klupom – izbor je velik i može se kombinirati. Želite li individualno kombinirati te ormarić za odjeću spojiti s kockastim ormarićem sa zaključavanjem, treba paziti na to da uvijek spajate iste modele. Na taj se način dobiva ujednačeni sveopći izgled, a pojedinačni se ormarići mogu vrlo lako spojiti. Pritom pazite na to da ormarići uvijek budu iste veličine. U našoj ćete online otpremi pronaći i izuzetno uske, ali i osobito visoke ormariće s različitim funkcijama. S ugrađenom šipkom za odjeću ili garderobnom kukom čelični su ormarići vrlo prikladni za čuvanje radne odjeće. Osim toga postoje i garderobni ormarići s klupama s prednje ili donje strane koji će presvlačenje u kabinama učiniti još udobnijim.Ormarići i pretinci sa zaključavanjem – odgovarajući ormar za čuvanje za svako područjeOrmarići u našoj internetskoj trgovini imaju vrlo različite karakteristike i obilježja koji u određenim područjima često predstavljaju dodanu vrijednost. Ventilacijski otvori ili prorezi općenito su atributi koje bi dobar garderobni ormar trebao imati. Oni jamče da odjeća koju u njima čuvate neće imati ustajali miris.


Noge ormara ili podnožja trebaju čuvati pod, a svaki bi se ormar trebao moći jednostavno čistiti, što se može postići unutarnjim policama bez rubova. Ormarići marke QUIPO imaju sve važne karakteristike. Njihovi osnovni i montažni elementi unutar modela proizvoda mogu se individualno kombinirati. Najvažnije je svojstvo ormarića i pretinca sa zaključavanjem mogućnost zaključavanja. Na internetu k tomu možete naručiti ormariće s cilindarskom bravom, glavnim ključem ili praktičnim sustavom za zaključavanje. Važno je da kod naknadne kupnje i demontaže odaberete iste modele za zaključavanje.


Druge su ponuđene mogućnosti zaključavanja naprave za lokote ili sigurnosna okretna brava koja se ne može provaliti okretanjem. Modeli ormarića marke EUROKRAFT k tomu nude i opciju zaključavanja u tri točke kod koje se zaključava s gornje i donje strane garderobnog ormara. Tko želi da u svlačionici bude mirnije te želi zaštititi vrata ormara, odlučit će se za ormarić s gumenim odbojnikom. Elektrolitski pocinčani ormarići i garderobni ormari od nehrđajućeg čelika posebno su prikladni za vlažne prostorije. Pretinci sa zaključavanjem u školi ili u javnim ustanovama u kojima vladaju nešto suroviji uvjeti trebali bi biti izrađeni od stabilnog i dugotrajnog materijala.Ormari s pretincima sa zaključavanjem koje tvrtka kaiserkraft preporučuje takvim ustanovama izrađeni su od čvrstog čelika i vrlo su otporni zbog izbočenja prema van. To je pametna investicija koja se zbog najviših standarda kvalitete neće tako brzo uništiti. U svlačionicama i garderobama s malo mjesta za uređenje ormari za uštedu prostora i ormari s vratima u obliku slova Z alternativa su kojom se ostvaruje ušteda prostora. U tvornici, skladištu, radionici i uredu čelični ormari s pretincima različitih veličina mogu poslužiti za čuvanje dokumenata, odjeće i alata. Mrežasti garderobni ormari i pretinci sa zaključavanjem s oknom omogućuju bolju kontrolu pohranjenih predmeta jer ih svatko može vidjeti.Kontaktirajte nas ako imate pitanja – rado ćemo Vam pomoći!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Ormari za sredstva za čišćenje | Teleskopske vodilice | Elementi za vješanje registratora | Trezori za namještaj | Ormari s pretincima sa zaključavanjem | Ormari za kabine za presvlačenje | Ormari za opasne tvari Justrite