TINO

Raditi s dobrim osjećajem.
To je moguće ako Vam je sve uvijek nadohvat ruke, ako udobno sjedite i ako se volite osvrtati po uredu. Zato što sve pospremate sustavno, što je Vaš uredski namještaj ergonomičan i što Vaš ured jednostavno izgleda dobro.

Vaši filtri
  Vrsta proizvoda
  Održivost
  Visina [mm]
  740
  740
  1560
  1560
  -
  Širina [mm]
  Dubina [mm]
  Boja
  Broj elemenata za vješanje registratora
  Materijal
  Serija
  Svojstvo
  Bruto cijena
  Neto cijena
  Sa serijom uredskog namještaja Tino sve je dobro pohranjeno
  Serija uredskog namještaja Tino oduševljava svojom funkcionalnošću. U ormare, čija visina može sezati sve do 2300 mm, zaposlenici mogu pohraniti puno toga. Seriji uredskog namještaja Tino pripadaju ormari s elementima za vješanje registratora, ormari s kliznim vratima ili krilnim vratima visine 1560 mm i 820 mm te dogradni ormari visine 740 mm važni za proširivanje prostora za pohranu. Vrata i ladice sadrže mogućnost zaključavanja kako bi se važni dokumenti mogli sigurno pohraniti. Funkcionalne su i čelične police nosivosti do 60 kg. Serija uredskog namještaja Tino stoga je posebno robusna i neće se brzo istrošiti. Ona predstavlja izvrstan namještaj za uredske prostore koji se stalno koriste. Kada se ladice i vrata neprestano otvaraju i zatvaraju, može doći do znakova istrošenosti, no to se jednostavno izbjegava visokokvalitetnim i otpornim materijalima. Seriju uredskog namještaja Tino stoga možete pronaći u liječničkim ordinacijama, odvjetničkim uredima, javnim ustanovama i tvrtkama s velikim brojem posjetitelja.

  Serija uredskog namještaja Tino – funkcionalnost u ugodnoj atmosferi
  Serija uredskog namještaja Tino uz funkcionalne ormare nudi i praktične Euro EDV stolove. Po želji se može naručiti i normalan pravokutni pisaći stol. Euro EDV stol iz serije uredskog namještaja Tino pisaći je stol s mogućnošću namještanja visine koji je posebno razvijen za radna mjesta s računalima. S iznimnom bočnom dubinom od 200 mm stol će ponuditi više mjesta za ekran, tipkovnicu i miš. I u seriji uredskog namještaja Tino postoje odgovarajući pokretni ladičari za ormar i pisaći stol. Možete birati između pokretnog ladičara s tri ladice ili pokretnog ladičara s elementom za vješanje registratora. Pokretni ladičari imaju mogućnost zaključavanja. Cjelokupan uredski namještaj iz serije Tino jamčit će ugodnu radnu okolinu. Ormari u svijetlosivoj boji ili imitaciji javora izgledaju svježe i svijetlo.