Čelični ormari

Nevjerojatno koliko fleksibilan može biti robusni ormar! Naši su čelični ormari pravi svestrani talenti, stručni zaljubljenici u detalje i impresivni čudotvorci u pogledu prostora. Osim toga, oni su uvijek tu gdje trebate više sigurnosti i manje napora.

Čelični ormari: neuništivi čuvari redaPoduzeće bez čeličnih ormara? Nezamislivo. Robusna rješenja za pohranu, stručnjaci u pogledu sigurnosti i čuvari reda ubrajaju se među najvažnije čimbenike uspješnih radnih procesa. Bilo u radionici, industriji ili uredu i upravi: kod tvrtke kaiserkraft sigurno ćete pronaći idealan čelični ormar za stvarno sve zahtjeve!
Koji čelični ormari postoje?Korpus od čelika, vrata od čelika, police i ladice od čelika – ne treba ništa više da bi se zvao čelični ormar. Međutim, različiti sektori poduzeća imaju posebne zahtjeve u pogledu industrijskih čeličnih ormara. Na njih ćemo rado odgovoriti našim velikim asortimanom izvrsne komercijalne kvalitete:Koje su prednosti čeličnih ormara? 1. Iznimno velika stabilnost i dugovječnost

 2. Velika nosivost po pretincu ili ladici

 3. Prikladnost za intenzivnu upotrebu

 4. Otpornost na kemikalije i prljavštinu (ovisno o izvedbi i klasi)

 5. Bezvremenski minimalistički dizajn

 6. Jednostavna njega i održavanje

 7. Mala potreba za ponovnom nabavom


Dobro je znati: čelik je savršen ekološki materijal. Može se 100 posto reciklirati te uvijek nanovo rastaliti i ponovno obraditi.
Pomoću ovih pitanja pronaći ćete odgovarajući čelični ormar: 1. Što želite pohraniti u čeličnom ormaru?

 2. Trebaju li Vam pocinčane (i stoga neosjetljive) police?

 3. Koju nosivost moraju imati police?

 4. Hoćete li u ormarima skladištiti i tvari koje ugrožavaju vode?

 5. Koliko je velika roba koju ćete skladištiti?

 6. Hoćete li skladištiti i male dijelove u ladicama?

 7. Koju vrstu vrata preferirate?

 8. Koji sustav zaključavanja dolazi u obzir?Pojednostavimo: pružamo Vam podršku pri kupnji ormaraVi nam kažete što mora moći Vaš čelični ormar, a mi ćemo Vam reći koji Vam proizvod najviše odgovara. Ponekad je odgovor vrlo jednostavan: ako pohranjujete opasne tekućine, to mora biti ormar za opasne tvari. Ako želite razvrstati male dijelove i alat, to može biti radionički ormar ili ormar za alat. Međutim, nekad ne znate što Vam je potrebno. U takvim slučajevima isplati se pogledati odgovarajuće smjernice za određene sektore poduzeća. One postoje čak i za garderobne ormare i sl. Tamo su precizno dokumentirani zahtjevi za svojstva ormara i materijala. Ako imate još pitanja, svakako nam se obratite!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Transportni kovčezi | Visoki ormari | Pokretni ladičari | Aluminijske kutije | Teleskopske vodilice | Trezori za namještaj | Ormarići EUROKRAFTpro