Kutne brusilice, obrada metala

Za brušenje metala, pločica i zidnih elemenata: Kutne brusilice nezamjenjive su u industriji. Od modela s dodatnom ručkom do metalnih brusilica i ravnih brusilica – pregledajte ponudu tvrtke kaiserkraft i pronađite svoju kutnu brusilicu.

U kategoriji Kutne brusilice, obrada metala nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bosch, KS Tools.

Kutna brusilica: Za radove rezanja i brušenjaKutne brusilice nezamjenjive su na gradilištima i u industriji. Zato što olakšavaju rezanje metala, pločica i zidova. Ovim električnim alatima također možete brusiti metal i kamen. Kutne brusilice se mogu koristiti na razne načine.Vrste kutnih brusilicaRadi se gruba razlika između jednoručnih i dvoručnih modela. Međutim, moderne kutne brusilice često imaju dodatnu ručku. To znači da se jednoručni modeli mogu brzo pretvoriti u dvoručne modele. Ovo je osobito korisno ako želite provodite radove rezanja i brušenja. Jednoručne kutne brusilice prikladne su za rezanje metala, betona i sl. Ako stavite dodatnu ručku, isti model možete koristiti s dvije ruke kao brusilicu za metal i npr. glatke varove.Osim po vodilici, kutne brusilice se razlikuju i po snazi​motora. U našem asortimanu pronaći ćete modele s različitim klasama performansi. Što je viša klasa, to su jači materijali koje možete obrađivati s njima. Imamo i ravne brusilice za obradu metala. Možete ih koristiti za brzo i precizno glodanje, brušenje i obrubljivanje metala. Ove uređaje karakterizira njihov kompaktan dizajn i praktična izvedba alata.Na što treba pripaziti pri kupnji kutnih brusilica?Visokokvalitetnu kutnu brusilicu za industriju i sl. karakterizira niska razina vibracija, električne sigurnosne mjere i detalji kao što je izravno hlađenje motora. Kao rezultat toga, profesionalni modeli su izdržljivi i dizajnirani za svakodnevnu uporabu u industriji i radionici. Potrebne ploče za brušenje i rezanje mogu se brzo i jednostavno promijeniti. Mnoge kutne brusilice također su kompatibilne s usisavanjem prašine. Na taj način radno mjesto održavate čistim, a zrak bez lebdećih tvari.Koje su sigurnosne mjere važne kod kutnih brusilica?Tijekom rada s metalnom brusilicom stvaraju se iskre i prašina. Zaštitne naočale i teško zapaljiva zaštitna odjeća stoga su bitni za sigurnost Vaših zaposlenika.Želite li podršku pri kupnji kutnih brusilica ili imate općenita pitanja o zaštiti na radu? Onda stupite s nama u kontakt. Rado ćemo Vam pomoći!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Udarno-rotacijske bušilice i udarni čekići | Pile | Pneumatski alati | Četke i turpije | Alati za stezanje | Kliješta