Poslovna oprema za sve koji žele više

Proizvodi za rad u tvrtki

Što čini posao dobrim? Više toga nego što mislite: više kretanja, više vremena u danu za sebe, ali i više hrabrosti za učiniti nešto novo, na primjer s proizvodima za koncept New Work.

Raditi se može unutra i vani s pravom opremom za idealnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Pokažite svojim djelatnicima poštovanje koje zaslužuju uz proizvode koji nadmašuju standarde.

Oprema za rad na otvorenom i namještaj za opuštanje

Za više zraka za odahnuti i bolje stanke

Komunikacijska oprema za ured s otvorenim prostorom

Za bolje međuljudske odnose i više mira tijekom dana

Uredska oprema za rad za pisaćim stolom

Za više slobode i neovisnosti

Novo: proizvodi za tjelovježbu na radnom mjestu

Temelj za svako uspješno poduzeće su zdravi i kreativni djelatnici. Naša sportska oprema brzo vraća energiju te tako povećava učinkovitost i koncentraciju Vašeg tima, kako na radnom mjestu u tvrtki tako i kod kuće.

Najnovija ponuda: proizvodi za kućni ured koji pružaju savršenu udobnost pri radu

Opremite svoj kućni ured: možete sami u skladu sa svojim potrebama sastaviti svoju opremu, čime se omogućuje savršena iskorištenost prostora čak i u najmanjim prostorijama. Pritom smo, naravno, vodili računa i o tome da Vam omogućimo više kretanja u uredu kod kuće.

Rad na otvorenom novi je trend

Ured na svježem zraku ima brojne prednosti: zašto stoga ne biste poboljšali produktivnost i nekoliko sati radili vani? Nije važno radi li se pritom o krovnoj terasi ili unutarnjem dvorištu – svaka slobodna površina nudi brojne mogućnosti za to. Ovdje smo za Vas sastavili najbolje savjete za novi ured na otvorenom.

Posao donosi sreću ako volite to što radite!

Rado ćemo Vas savjetovati po pitanju opreme za radno mjesto koja radno vrijeme čini sastavnim dijelom života. Uz nove proizvode za sve koji žele više.

Na taj ćete se način pobrinuti za to da djelatnici rado dolaze na posao i još radije ostaju kod Vas.