Stabla za Nikaragvu

Vi kupujete, mi sadimo *

Dobar dan šumo!

3334 posađena stabla

Sretni smo što je toliko ljudi sudjelovalo – uz pomoć svakog pojedinca postigli smo naš cilj: posadili smo 3334 stabla!

Hvala što ste nas svojom »zelenom kupnjom« podržali u ovoj akciji. Zahvaljujemo i našem projektnom partneru PRIMAKLIMA za dobru suradnju i transparentno izvješćivanje iz Nikaragve. I na kraju po redu, ali ne i po važnosti: hvala Filomaru Herrari Riveri i njegovoj obitelji koji sada brinu o tome da se svaka sadnica pretvori u snažno stablo.

Kineska poslovica kaže: »Ako planiraš godinu, posij žito, ako planiraš tisuću godina, sadi stabla.« Radimo na tome! I to zajedno s Vama!

Stabla su pravi superheroji ovoga svijeta: apsorbiraju CO2 i istovremeno oslobađaju kisik, životinjama nude stanište i osiguravaju zdravo tlo, rashlađuju te pomažu u očuvanju klime. Zasadimo u 2022. godini zajedno i u suradnji s udrugom PRIMAKLIMA 3334 stabla u Nikaragvi! U razdoblju od 7. 3. do 27. 3. 2022. vrijedi sljedeće: Vi kupujete, mi sadimo. Ali samo do isteka zaliha. Stoga požurite ... prva rezervirana stabla već su nestala.

* Promocija vrijedi za svaku narudžbu koja uključuje barem jedan proizvod s oznakom activeGREEN od 7.03.2022. do 27.03.2022. ili dok se ne dosegne ukupan broj od 3334 stabla za sadnju.

Postupak je vrlo jednostavan

Kupi

1. Kupite proizvod

Kupujte kod nas, stavite 1 proizvod s oznakom activeGREEN u svoju košaricu i dovršite narudžbu

Pretplati se

2. Pretplatite se na newsletter

Pretplatite se na naš newsletter – upotrijebite istu adresu e-pošte koju ste naveli u svojoj narudžbi – najkasnije do 27. 3. 2022

Zasadi

3. Zasadite stablo

Za Vas ćemo zasaditi stablo u Nikaragvi i po završetku akcije e-poštom ćete vam poslati certifikat o sadnji stabla

Podijeli

4. Podijelite djelo

Podijelite svoje dobro djelo na društvenim mrežama

Naši najprodavaniji modeli s oznakom activeGREEN

Svi modeli označeni oznakom activeGREEN ispunjavaju posebne kriterije u pogledu održivosti i njihov se CO2, primjerice kompenzira, neovisno o tome radi li se pritom o vlastitim markama ili markama naših proizvođača. Kupci koji odaberu proizvode s oznakom activeGREEN za to ne plaćaju nadoplatu. Naši »zeleni« proizvodi nisu skuplji.

Podržite ovu akciju svojom kupnjom i odlučite se za održivi proizvod s oznakom activeGREEN. Šume ovog svijeta već sada Vam se zahvaljuju.

Naš znak zahvalnosti koja je svakim danom sve veća

Održivost počinje prilikom kupnje

Stabla za Nikaragvu wt$

Naime, kako bismo ostvarili svoj cilj boljeg upravljanja prirodnim resursima, već danas dajemo sve od sebe za Vas i pružamo Vam asortiman održivih proizvoda kako biste kod nas mogli kupovati održivo i zeleno.

Stabla za Nikaragvu mg$

Kontaktirajte nas!

Za dodatna pitanja rado Vam stojimo na raspolaganju.