Ambalaže za fiksiranje, ambalaže od reljefne pjene

U ambalaži za fiksiranje Vaša transportirana roba je tako pouzdano zaštićena da nije potreban dodatni materijal za pakiranje. Štedite vrijeme, novac i prostor za pohranu. Oslonite se na sigurno slanje i odaberite iz našeg asortimana pouzdanih i održivih alternativna pakiranja.

Ambalaža za fiksiranje i ambalaža od reljefne pjene: nema prostora za oštećenjaNeka roba je previše osjetljiva da bi se otpremila samo s materijalom za punjenje u kutiji. U ambalažama za fiksiranje i ambalažama s pjenom elektroničke komponente, prijenosna računala i lomljiva plosnata roba putuju kao na oblacima. Ovdje se zajamčeno ništa ne miče, što doprinosi zadovoljstvu primatelja.Od čega se sastoji ambalaža za fiksiranje?Ambalaže za pakiranje nude kao poštansko pakiranje maksimalnu zaštitu uz učinkovitu primjenu materijala. Pomoću precizno prilagođenih kartonskih umetaka, obloženih sa svih strana reljefnom pjenom, folijom za fiksiranje ili dvostrukom membranskom konstrukcijom roba je zaštićena tijekom transporta od udaraca, prašine i vlage. Ambalaže za fiksiranje i ambalaže od reljefne pjene karakterizira sljedeće:  • Visoka sigurnost transporta bez dodatnog materijala za punjenje

  • Kompaktne dimenzije za povoljnu dostavu poštom i paketima

  • Prikladnost kao rješenje za čuvanje i skladištenje

  • Brzo i učinkovito pakiranje

  • Smanjenje raznolikosti pakiranja u tvrtki


Osim toga, ambalaža za fiksiranje – posebno kao membranska ambalaža ili kartonske varijante s umecima – moderan je način da se roba prikaže sa svoje najbolje strane kod primitka i raspakiravanja. Takve se pojedinosti ne bi smjele podcijeniti kada se, na primjer, radi o utjecaju na kupce u e-trgovini.Kada uzimam koju ambalažu za fiksiranje?Hoćete li koristiti ambalažu za fiksiranje, reljefnu ili membransku ambalažu uvelike ovisi o veličini robe i njezinim svojstvima.  • Jednodijelna ili višedijelna ambalaža za fiksiranje od kartona može se koristiti s fiksirajućim folijama za prilagodbu kako ravnijoj, pravokutnoj robi kao što su prijenosna računala, tako i maloj robi nepravilnog oblika. Folija prvenstveno služi kao zaštita od klizanja, a vanjsko pakiranje ublažava udarce.

  • Izrazito održive ambalaže za fiksiranje od kartona posebno apsorbiraju udarce i čak omogućuju siguran transport elektronike. Okoliš je sretan jer se rješenje od jednog recikliranog materijala može u potpunosti vratiti u optok preko kante za stari papir.

  • Ambalaže od reljefne pjene zahvaljujući podstavi sa svih strana prikladna je za ravnu robu. Okviri za slike ili tiskane ploče također se dobro čuvaju u pakiranju otpornom na udarce.

  • Membranske ambalaže osiguravaju „plutajuće slanje'' robe. Ona je savršeno pričvršćena između dvije folije i udarci su pouzdano ublaženi. Ova varijanta je isplativa za osjetljivu preciznu robu nepravilne geometrije i ograničene težine.


Za zatvaranje Vam treba samo malo ljepljive trake, često je dovoljna i markirana etiketa s Vašim logotipom ili reklamnim sloganom.Rado ćemo Vam dati dodatne savjete i trendove na temu pakiranja. Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate dodatnih pitanja.