0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice

Novost na tržištu proizvoda za zaštitu od sudara!

Odnedavno na tržištu proizvoda za zaštitu od sudara imamo jednu inovaciju: fleksibilni proizvodi za zaštitu od sudara od specijalne plastike na bazi polimera dostupni su kao alternativa trenutnim čeličnim rješenjima na tržištu. U sljedećem video zapisu možete i sami vidjeti nove proizvode za zaštitu od sudara na djelu:

Fleksibilna zaštita od sudara

Način funkcioniranja

Glavni dio pojedinih komponenti ovih sustava je specijalna plastika koja omogućuje vraćanje odbojnika nakon sudara u prvobitno stanje. Zbog toga tzv. »memory efekta« smanjuju se troškovi popravka i održavanja. Uobičajene varijante od čelika oštećuju se i udubljuju nakon sudara pa ih treba popraviti ili čak zamijeniti. Toga kod plastičnih proizvoda za zaštitu od sudara nema. Ulaganje u fleksibilna rješenja za zaštitu od sudara brzo se amortizira spriječenom štetom na građevinskim elementima i podnim transportnim sredstvima. Još je jedna prednost dugačak životni vijek proizvoda, a nema ni popravaka ni korekcija boje zbog oštećenja, kao što je to slučaj kod čeličnih rješenja.

Jednostavna montaža

Posebno treba istaknuti jednostavnu montažu pojedinih modula i mogućnost individualnih dimenzija za brojne proizvode. Time se omogućuje optimalna zaštita za svaku primjenu. Pričvrsna sidra općenito su sadržana u opsegu isporuke – radovi zavarivanja ili druge zahtjevne instalacije u potpunosti otpadaju.

Upadljive boje

Rješenja za zaštitu od sudara standardno se isporučuju u crnožutim signalnim bojama, a pojedini su proizvodi dostupni i u sivoj boji. Crnožuta boja fleksibilnih rješenja za zaštitu od sudara 1:1 odgovara proizvodima za zaštitu od sudara koji su već industrijski montirani te time povećava pozornost sudionika i ukazuje na opasna mjesta. Kao alternativa uobičajenim zaštitnim ogradama npr. za ograđivanje parkirališta ili kolnika fleksibilni sustavi zaštitnih ograda od specijalne plastike na bazi polimera dostupni su i u sivoj boji.

Sve prednosti na jednom mjestu

Ne deformira se u slučaju sudara i vraća se u svoje prvobitno stanje Nema potrebe za popravljanjem elemenata nakon sudara Za vanjsku i unutarnju primjenu

Visok učinak upozoravanja kad se koristi kao zaštita od sudara unutar pogona zbog upadljivih, sjajnih crnožutih boja, alternativno i u sivoj boji Jednostavna montaža, pričvrsni materijal sadržan je u opsegu isporuke

 

 

Fleksibilni proizvodi za zaštitu od sudara

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda