Torbe za nošenje

Bezvremenske papirnate torbe za nošenje i elegantne poklon-vrećice pomoći će Vam da bez muke zapakirate i transportirate manje proizvode na održiv način. Održive poklon-vrećice ili torbe za nošenje od papira ili recikliranoga papira, neke i s certifikatom FSC®, nabavite ovdje u najrazličitijim bojama i nosivostima – prikladne su i za prehrambene namirnice!

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Materijal

Papirnate torbe za nošenje i poklon-vrećicePapirnate torbe za nošenje novi su standard. Nekada su se najčešće upotrebljavale kao ambalaža za poklone, a danas su optički privlačna i održiva alternativa pamučnim vrećicama, plastičnim vrećicama ili vrećicama za višekratnu upotrebu.Po čemu su papirnate torbe za nošenje drukčije?Na prvi pogled ponuda se može podijeliti na dvije kategorije: jednostavnije torbe za nošenje od čvrstoga papira namijenjene transportu i elegantne poklon-vrećice u otmjenim bojama. No i papirnata torba za nošenje u prirodnoj nijansi smeđe može biti savršena ambalaža za poklone. Njezin dizajn i održivost savršeno pristaju u naše doba. Znatne razlike ipak su mnogo izraženije u finim detaljima:  • Gramaža: uobičajena težina papira iznosi između 70 i 180 grama po kvadratnom metru. Deblje vrećice mogu izdržati više, ali su skuplje i imaju veći volumen za skladištenje. Inačice od 70 grama tanje su od papira za ispis, ali su zahvaljujući svojoj obradi, pojačanom dnu i dobro pričvršćenim ručkama, ipak čvrst papir.

  • Ručka: jednostavna široka, papirnata ručka udobno leži u ruci i odlika je vrećica za kupnju. Upletene tanke niti izgledaju elegantno i dovoljno su stabilne. Dobro pristaju uz finiju maloprodajnu ambalažu ili poklon-vrećice. Papirnate vrećice s debelim pamučnim nitima luksuzan su element za vrhunske proizvode i poklone.

  • Oblik: plići trapezoidni oblici savršeni su za transport pakiranja hrane za ponijeti ili stvari koje je potrebno postaviti i transportirati vodoravno u torbi te isto tako izvaditi iz nje. Kvadratni ili plosnati pravokutni oblik podsjeća na torbe za kupnju i idealan je za odjeću ili modne dodatke. Dulje torbe ili klasični pravokutnici višenamjenski su za mnoge proizvode.

  • Boja: papirnatom torbom za nošenje u prirodnom tonu naglašavate održivost ambalaže i zeleni imidž poduzeća. Bijele torbe za nošenje izgledaju pozitivno i vedro – i mogu, primjerice, sadržavati reklamnu naljepnicu, žig ili druge individualizacije. Šarene boje od jarko crvene pa sve do tamnoplave trebale bi odgovarati Vašem korporativnom identitetu – ili prigodi darivanja. Sezonski printovi pospješuju prodaju, čak i ako se upotrebljavaju samo nekoliko tjedana godišnje.


Jesu li papirnate torbe za nošenje održive?Sve dok papirnata torba nije laminirana u foliju, sve njezine izvedbe jednostavno se mogu reciklirati kao stari papir. To znatno doprinosi njihovoj omiljenosti. Dok ne završe u kontejneru za papir ili u sustavu za otpad, može ih se upotrebljavati na vrlo različite načine.


Održivost znači i da ćete kod ostalih dekorativnih materijala za punjenje i dodatne opreme za poklone obratiti pozornost na prirodne materijale i odabrati pametna pakiranja da biste zaštitili lomljivu robu.Više o tome saznajte u rubrici Savjeti i trendovi na temu pakiranja. Ako trebate dodatne informacije o asortimanu, možete nam se obratiti u svakom trenutku.