Vrećice s patentnim zatvaračem

Za komisioniranje različitih materijala, prezentiranje uzoraka robe ili slanje Vaših proizvoda: višekratne vrećice s patentnim zatvaračem za Vaše osobne potrebe!

Vrsta proizvoda
Održivost
Širina [mm]
40
40
350
350
-
Relevantno
Količina proizvoda: 1

Vrećica s patentnim zatvaračem: svestrana, stabilna i jednostavno dobra ideja za pakiranjeVrećice s patentnim zatvaračem idealni su čuvari reda i čistoće i pomagači za sortiranje svega što želite da putuje čisto i sigurno – u kartonskoj kutiji ili vlastitoj ambalaži. Zahvaljujući traci za zatvaranje plastične se vrećice lako zatvaraju. Tako u njih možete na čuvanje, komisioniranje ili skladištenje sigurno i brzo zapakirati male i rezervne dijelove, tekstil i prehrambene proizvode. Uz debljinu do 100 µm vrećicu možete upotrebljavati i za šiljaste i teške proizvode. Vrećice možete dobiti s ravnim dnom te u prozirnoj, neprozirnoj i antistatičkoj izvedbi.Kakve vrećice s patentnim zatvaračem postoje i za što se upotrebljavaju?Vrećice s mogućnošću zatvaranja nalazimo u svim područjima života i pogona. Izvrsne su za komisioniranje i sortiranje malih dijelova ili za pakiranje kozmetike i drugih tekućina na letovima. U tu svrhu jednostavno odaberite jednu od mnogobrojnih varijanti vrećica s patentnim zatvaračem u našem asortimanu: • Klasične s natpisnim poljem ili bez njega, u različitim formatima, debljinama i materijalima

 • Održive od reciklirane plastike ili materijala BIO-LDPE kao ekološka alternativa klasicima

 • Vrećice s patentnim zatvaračem VCI za čuvanje zaštićeno od prašine, vlage te prije svega hrđe

 • Vrećice s patentnim zatvaračem s euro perforacijom za vješanje i prezentaciju robe

 • Vrećice od folije s izuzetno pouzdanim višestrukim patentnim zatvaračem

 • S otvorom za zrak za štedljivo pakiranje velikih posuda ili proizvoda

 • Zacrnjene za zaštitu od svjetla i diskreciju

 • S odobrenjem za prehrambene proizvode s ravnim dnom za jednostavno punjenje aromatiziranih ili mljevenih proizvoda

 • Vrećica s patentnim zatvaračem ESD za slanje i skladištenje elektroničkih dijelova

 • Vrećica s kliznim zatvaračem za osobito udobno i sigurno zatvaranje – idealno za ručnu prtljagu


Koje vrećice s patentnim zatvaračem kupiti?Naručiti jednu vrećicu za sve ili različite veličine i debljine materijala? To je prije svega pitanje branše i proizvoda koji ste odabrali. • Ako uglavnom šaljete ili prodajete vijke, matice i mali pribor u kartonskim kutijama i paketima, male vrećice s patentnim zatvaračem univerzalne veličine posve su dovoljne. Pazite da šiljasti vijci ne mogu probiti foliju.

 • U prehrambenoj industriji često Vam je potreban veći izbor veličina i oblika vrećica. Aromatski proizvodi u vrećici trebaju završiti sa što manje zraka kako bi pobjeglo što manje molekula. Ovisno o volumenu proizvoda i količini punjenja dobro je računati s više veličina vrećica prikladnih za prehrambene proizvode. Upotrebljavajte isključivo vrećice s oznakom »za upotrebu u prehrambenoj industriji«.

 • Za robu s posebnim zahtjevima u pogledu zaštite od vlage ili antistatičkih svojstava trebali biste posezati isključivo za odgovarajućim posebnim oblicima, a prije pakiranja provjeriti optimalno stanje folije. Samo tada vrećica s patentnim zatvaračem VCI može obaviti svoju zadaću zaštite od hrđe.


Ako je pitanje pakiranja u Vašem poduzeću svakodnevna tema, naši savjeti i trendovi na temu pakiranja pravo su štivo za Vas. Imate li pitanja o asortimanu ili odabiru, uvijek nam se slobodno obratite.