0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Svjetlo pod svjetlima pozornice.

Svjetlo - nešto tako svakodnevno. O tome također svjedoče brojne izreke: žarulja osvjetljava prostoriju, ali i mozak. Kad se nekomu upali žarulja, razumio je nešto što mu je prije toga bilo u mraku. Prije toga nije imao ni tračak svjetla, a sada vidi svjetlo na kraju tunela. A ipak u nedovoljnoj mjeri primjećujemo dragocjenost te svakodnevne pojave. Bez svjetla život nije moguć. »Više svjetla« također su navodno bile posljednje riječi Johanna Wolfganga von Goethea.

 

Njegovu želju danas više ne možemo ispuniti. Ali ako trebate više svjetla, i to dobro svjetlo, ovdje ste baš na pravom mjestu. Želimo Vam predstaviti svjetlo s vrhunskim standardima. Bolje rečeno: inovativna svjetlosna rješenja tvrtke Waldmann. Taj specijalist za koncepte rasvjete korisnicima nudi prilagođene i energetski učinkovite žarulje te svjetiljke za različite branše i područja primjene.

 

Jeste li uopće znali da je adekvatna rasvjeta odlučujući čimbenik koji utječe na povećanje učinkovitosti i motivacije? Onaj tko vidi bolje i lakše neće povećati samo sigurnost na radnom mjestu već i kvalitetu rada. Upalila Vam se žaruljica, zar ne? Univerzalna i jedina ispravna rasvjeta za radno mjesto ne postoji - rješenja za rasvjetu koja Vam prikazujemo razvijena su prema specifičnim obilježjima i zahtjevima određenoga radnog postupka.

 

Pronađite sada svjetlo po svojoj mjeri te u svome poduzeću ostvarite održivo i štedljivo upravljanje energijom: na strojnim svjetiljkama, svjetiljkama za radna mjesta, svjetiljkama za sustave, LED svjetiljkama, uredskim svjetiljkama ili specijalnim svjetiljkama za industrijsku primjenu.

 Svjetiljke na polužju

Žarulje u novom svjetlu.

Postoje obična radna mjesta, no tu su i radna mjesta na kojima je potrebno ispuniti najviše zahtjeve po pitanju vida: primjerice u proizvodnji, montaži, osiguranju kvalitete ili analizi, u laboratorijima, elektronici, metalurškoj branši ili urarstvu. Beskompromisna rasvjeta ovdje je neizostavna. Rješenje? Čista poplava svjetla ili bolje rečeno: svjetiljke na polužju - s najmodernijom LED tehnologijom i dugačkim vijekom trajanja.

 

Svjetiljke na polužju osiguravaju svijetlu, a prije svega precizno namjestivu rasvjetu velikih površina - to je odlučujući čimbenik koji omogućuje kvalitetu u strojevima, radionicama, laboratorijima i na radnim mjestima za montažu. Kako? Posve jednostavno: uz jačinu svjetlosti koja se može prilagoditi različitim poslovima, uz visoku kvalitetu svjetla i ergonomično rukovanje. Ovako izgledaju optimalni uvjeti za rad. Svjetlosne se komponente tvrtke Waldmann ne razvijaju uzalud uvijek prema specifičnim obilježjima ili zahtjevima određenoga radnog postupka.

 

Dobro svjetlo doslovno je stvar namještanja. A mi ćemo Vam svojim rješenjima za rasvjetu pomoći da pronađete ono koje je pravo za Vas. Do svjetiljki .


Pogledajte i video zapis o svjetiljkama na polužju i svjetiljkama za sustave marke TANEO. A ovdje saznajte više o poduzeću Waldmann. Na svoje računalo k tomu možete preuzeti naš praktični leksikon svjetla.
 

 Svjetiljke s povećalom

Svijetli trenuci pod povećalom.

Za najpreciznije i filigranske radove u laboratoriju, medicini i industrijskoj proizvodnji ljudsko oko ponekad nije dovoljno; vid pri vrlo zahtjevnim zadacima dospijeva do svojih prirodnih granica. Kako biste briljantno vidjeli i detalje, potrebna su inteligentna rješenja za povećavanje bez iskrivljavanja pod optimalnom rasvjetom.

 

Svjetiljke s povećalom tvrtke Waldmann rasvjetljavaju čak i najmanje sitnice do najmanjeg detalja: iz toga su razloga idealne za precizno ispitivanje dijelova u istraživanju, razvoju i proizvodnji. Predmeti minimalnih dimenzija povećavaju se s minimalnim iskrivljavanjem i precizno se osvjetljavaju radi vizualne kontrole.

 

Uz vrhunsku LED tehniku, inovativnu tehnologiju polužja i vidno polje idealno prilagođeno razmaku zjenica, svjetiljka s povećalom TEVISIO osigurava veću učinkovitost i ergonomiju na radnom mjestu. I bolji dizajn: Njemački odbor za dizajn (Rat für Formgebung) na stručnom je sajmu Ambiente u Frankfurtu svjetiljki TEVISIO dodijelio međunarodnu nagradu »German Design Award 2014«.

 

Naša rasvjetna rješenja možete detaljnije pogledati, staviti ih takoreći pod povećalo, te zatim u košaricu staviti ono koje je pravo za Vas. Do svjetiljki tvrtke Waldmann . Više o tvrtki Waldmann.

 Strojne svjetiljke

Lux ex machina ili umjetnost stvaranja svjetla.

Najveća opterećenja, nedovoljno prostora, visoke temperature, prljavština, prašina i mrak. Ne, ovo nije pustolovina u Južnim Apalačima. Inženjerima koji se bave svjetlom ovo su izazovi o kojima moraju voditi računa kada rade na rasvjeti strojeva i rasvjeti u strojevima.

 

Dobra rasvjeta u strojevima ne daje samo dobro osvjetljenje nego nudi i veću sigurnost. Nove se svjetlosne tehnologije uz to brinu za veću energetsku učinkovitost i niže troškove održavanja. Stara rješenja za rasvjetu takve kriterije više ne ispunjavaju u dovoljnoj mjeri - zato tvrtka Waldmann nudi inteligentna svjetlosna rješenja koja bez puno truda mogu zamijeniti klasične rasvjetne cijevi. Takva je primjerice strojna svjetiljka MACH LED PLUS s najsuvremenijom LED tehnologijom. Svjetlija je, čvršća, štedljivija i sigurnija - i lako ju je zamijeniti. A što se tiče oblika, dimenzija i mogućnosti priključivanja, ne samo da je kompatibilna s klasičnim rasvjetnim cijevima već predstavlja i univerzalno rješenje za originalnu opremu strojeva.

 

U posve malim alatnim strojevima svjetlo uz SPOT LED lako i jednostavno dolazi do cilja. Ova kompaktna, jaka i čvrsta LED svjetiljka stvara svjetlo bez treperenja te se zahvaljujući fleksibilnom vođenju polužja i u vrlo skučenim uvjetima može precizno usmjeriti, po želji za rasvjetu određenog mjesta ili cijele površine.

 

Saznajte više o poduzeću Waldmann. Ovdje dolazite do žarulja i svjetiljki. K tomu možete pogledati i naš praktični leksikon svjetla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isključite svjetlo, uključite Spot LED: pogledajte naš video zapis o proizvodu.

 Svjetla za ured

500 luksa za bolju koncentraciju i dobar osjećaj.

»Još jednom prođite prezentaciju.« »Potpišite se ovdje dolje, tako.« »Jeste li pročitali e-poruku?« »Je li netko danas vidio šefa?« 80 % svih informacija u uredu primamo očima. Nedovoljno svjetlo ovdje brzo može dovesti do umora, otežane koncentracije, problema s očima i glavobolje. Dobro svjetlo s druge strane može pozitivno utjecati na motivaciju, učinkovitost i produktivnost te dovesti do boljih rezultata. Rasvjeta na radnom mjestu stoga bi trebala imati jačinu od najmanje 500 luksa. No zahtjevi u pogledu svjetla u pravilu su krajnje individualni.

 

Uz ergonomske svjetiljke za radna mjesta tvrtke Waldmann s lakoćom ćete ispuniti osobne zahtjeve. Ove vrhunske svjetiljke posebno se jednostavno namještaju i mogu se staviti u gotovo svaki položaj. Različiti dizajn svjetiljki također pridonosi tome da pronađete pravo svjetlo za sebe. Uz raznovrsnost oblika i boja, svjetiljka za urede PARA.MI impresionira primjerice svojom praktičnom funkcionalnošću: glava svjetiljke može se okretati i zakretati.

 

Samoblokirajući zglobovi postupno se mogu namještati u različite kutove i ne zahtijevaju održavanje. Svi dijelovi mogu se pomicati jednostavno i bez muke. Ukratko: svjetiljke za uredska radna mjesta tvrtke Waldmann ergonomske su te pridonose zdravlju i dobrom osjećaju, energetskoj učinkovitosti i uštedi troškova. Do svjetiljki tvrtke Waldman . Više o tvrtki Waldmann saznat ćete ovdje.

 Svjetiljke za sustave

Beskompromisno dobro svjetlo kod nas je stvar sustava.

Tko na industrijskim radnim mjestima želi imati serijski dobro svjetlo, kod svjetiljki za sustave tvrtke Waldmann na pravom je mjestu. Ovisno o vrsti i izvedbi radnog mjesta, moduli svjetiljki umeću se pojedinačno ili kombinirano. To je sustav − prava rasvjeta važan je aspekt u ergonomskom uređenju industrijskih radnih mjesta. Ne samo za učinkovitost djelatnika već i u pogledu kvalitete rada. Jasno načelo: tko dobro vidi može i dobro raditi.

 

Koliko god jednostavno zvučalo, koncepti svjetla koji iza toga stoje tehnološki su kompleksni i inteligentno osmišljeni: površinsko, homogeno svjetlo primjerice rasterećuje oči pri poslovima u montaži, a postupnim prigušivanjem količina se svjetla u svakom trenutku može individualno namjestiti. Serija LED svjetiljki za sustave TAMETO nudi i brojne druge mogućnosti optimalnog te istovremeno učinkovitog svjetla na montažnom radnom mjestu. Svjetiljke možete savršeno integrirati na određenom radnom mjestu zahvaljujući različitim vrstama pričvršćivanja, duljinama i jačinama; za povezana radna mjesta na raspolaganju stoje čak i varijante svjetiljki s kontinuiranim ožičenjem.

 

A uz bočno pričvršćene TAMETO svjetiljke može se postići osvjetljenje bez imalo sjene ili sa željenim učinkom sjene. To je važno u slučajevima kada na površinama treba na bolji način vidjeti sitne nepravilnosti. Naravno da je to dobro rješenje i kada Vam je pri pojedinim zadatcima jednostavno potrebno više svjetla. Uz jačinu i do 1500 luksa, TAMETO se može idealno koristiti i pri preciznijim radovima montaže.  Do svjetiljki .

 

 

Sve je osvijetljeno: video zapis o svjetiljki.

 

Wenn Sie Fragen haben, fragen Sie!

I mi volimo biti zaslužni za sjaj u tami. Ako trebate savjet − pitajte nas. Ako uz pomoć naših stručnjaka želite isplanirati svoj rasvjetni sustav − pitajte nas! A ako trebate više informacija o rješenjima za rasvjetu, također nas pitajte! Tu smo za Vas, brinemo se o Vašim željama i uvijek ćemo Vam rado pomoći.

 

Ovdje ćete pronaći prave osobe za kontakt ili obrasce za kontakt.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju