0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Omogućite svojim djelatnicima okrepljujuću stanku u ugodnoj atmosferi na otvorenom ili uredite atraktivna mjesta za opuštanje u rekreacijskim centrima, parkovima i odmorištima.

Tvrtka KAISER+KRAFT Vam uz klupe za sjedenje, postolja za bicikle i spremnike za otpatke nudi sve što Vam je potrebno za uređenje površina na otvorenom.

Na ovoj stranici za Vas smo sastavili pregled aktualnih vrhunskih ponuda. Do cjelokupnog asortimana možete doći ovdje:

Pogledajte cijeli asortiman

Stalci za bicikle, lukovi za naslanjanje

 

Biciklisti trebaju stalke za bicikle kako bi svoja prijevozna sredstva mogli ostaviti na sigurnom. Tko voli svoj bicikl, htjet će ga i parkirati na sigurnom mjestu. Ali mjesta na otvorenom za bicikle sigurna su samo kad bicikl možete privezati za luk ili stalak. Vožnja biciklom vrlo je ekološka te bi svako poduzeće, svaka rekreacijska ustanova, svaka škola i svaki grad trebao na raspolaganje staviti dovoljan broj mjesta za parkiranje bicikala. Svaki biciklist koji se ne vozi automobilom trajno štedi određenu količinu CO2. Ovisno o mjestu uporabe, tvrtka KAISER+KRAFT nudi lukove za naslanjanje bicikala, natkrivena parkirališta za bicikle ili jedno- odn. dvostrane stalke za bicikle. Upravo natkriveni stalci za bicikle potiču bicikliste da i tijekom vjetrovitog ili kišnog vremena ostanu vjerni svojim ljubimcima na dva kotača. Lukovi za bicikle kod tvrtke KAISER+KRAFT od čvrstog su materijala kao što su čelične cijevi te se djelomično mogu i zabetonirati, a u svakom se slučaju mogu pričvrstiti u tlo. Stalak za bicikle ne može Vam ponuditi veću sigurnost.

Pogledajte cijeli asortiman

 

Nadstrešnice, zakloni

Vani je uvijek vrlo živo dok se vrijeme drži te još po mogućnosti i sja sunce. Ali ako dođu kiša, oluja i snijeg, svatko će brzo potražiti suho mjesto za sebe. Za nadstrešnice i zaklone posebno su zahvalni pušači koji ih štite od vjetra i vremena. Ali i u velikim parkovima, na autobusnim stanicama i iznad stalaka za bicikle nadstrešnica je dobra i ljudi je prihvaćaju sa zahvalnošću. Tvrtke pomoću zaklona mogu svojim djelatnicima ponuditi mogućnost da sebe i svoja prijevozna sredstva zaštite od lošeg vremena. Tvrtka KAISER+KRAFT uz klasične zaklone za pušače i praktične nadstrešnice za bicikle nudi i natkrivena mjesta za automobile. U internetskoj trgovini pronaći ćete osnovne i dogradne elemente pa se konstrukcija nadstrešnice uvijek može proširiti ili izmijeniti. Njihov se materijal najčešće sastoji od stabilnih čeličnih konstrukcija i sigurnosnog stakla, čime Vam se može zajamčiti dugačak vijek trajanja.

 

Pogledajte cijeli asortiman


Klupe za sjedenje, stolovi

Uredite vanjska područja atraktivnom klupom za sjedenje ili svojim zaposlenicima ponudite mjesto na otvorenom na koje se mogu povući. Bilo da se radi o užini, ručku ili samo mjestu na suncu, neka Vam uz klupu za sjedenje i stol vrijeme na otvorenom bude ugodno. Tvrtka KAISER+KRAFT Vam uz klasične klupe od plastike, drvene klupe za park ili cijele grupe klupa za sjedenje daje široku ponudu namještaja za vanjsko područje. Materijal stolova i klupa otporan je na vremenske utjecaje, neovisno o tome odlučite li se prilikom uređenja vanjskog prostora za drvo, plastiku ili rešetkaste cijevi. Klupe od rešetkastih cijevi posebno su prikladne za javna mjesta, parkove i školska dvorišta, budući da se klupa ne može tako lako zaprljati. Za klupe za sjedenje u dvorištu poduzeća rado se bira klupa od udobnog drva. Materijali otporni na vremenske utjecaje i vrhunska obrada jamče Vam dugačak vijek trajanja. Sve klupe za sjedenje i stolove možete pronaći u internetskoj trgovini tvrtke KAISER+KRAFT:

Pogledajte cijeli asortiman


Spremnici za otpatke, pepeljare

Kante za otpatke i pepeljare neizostavne su za svaki otvoreni prostor. Mjesta na otvorenom pozivaju na opuštenu stanku za obrok, a često i na ugodnu cigaretu. Bez kante za smeće i pepeljare to bi mjesto jako brzo bilo vrlo prljavo i neudobno. Posebno u javnim parkovima i na odmorištima uz autoceste treba preventivno djelovati protiv takvog onečišćenja. Praktične kombinirane pepeljare s otvorom za smeće i pepeljarom koja se nalazi iznad njega predstavljaju mogućnost da se korisnici potaknu na zbrinjavanje smeća. Čvrsti materijali, poput čeličnog lima ili tvrde plastike, otporni su na atmosferske uvjete te mogu prkositi vjetru, ali i vandalima. Na otvorenom prostoru poduzeća i tvrtki spremnici za otpad i pepeljare mogu imati i odgovarajući dizajn. U online trgovini tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete proizvode od nehrđajućeg čelika u privlačnim tonovima boje koji se mogu prekrasno uklopiti u održavano uređenje poduzeća:

Pogledajte cijeli asortiman

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju