Marka
Izbor asortimana
  • Asortiman kataloga (41)
  • Ekskluzivni online asortiman (29)
Bruto cijena
0
0
4488
4488
-

Brave, ključevi, itd.

Zaključati, zatvoriti, držati pod ključem, pospremiti na sigurno, zabraviti, zaštititi, zatvoriti: sve ove i još brojne druge izraze koristimo za jednu te istu stvar. A upravo toliko različitih vrsta brava i ključeva možete pronaći u našoj ponudi.

U kategoriji Brave, ključevi, itd. nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Wolf, Axelent, CP, EUROKRAFTpro, Mannus, HelgeNyberg, ZARGES, Gmoehling, Vetter.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 70
Prikaz:
Brave, ključevi itd.
Ovdje ćete pronaći sve vrste brava i ključeva. Ako ste u potrazi za jednostavnom sigurnosnom bravom za ormariće s bravom ili druge spremnike, ovdje ste na pravom mjestu. U našoj online trgovini pronaći ćete i sve vrste posebnih brava. Ovdje Vam predstavljamo brave sa svim pripadajućim ključevima za skladišne spremnike, sustave ormara i svako drugo područje u tvrtki u kojemu je sigurno čuvanje i zatvaranje odlučujući čimbenik. S pomoću brave s kombinacijom brojeva pouzdano se može spriječiti neželjeni pristup »u prolasku«. Elektroničke brave dostupne su za pretince za vrijedne predmete. Ovim bravama rukuje se bez ključa, unošenjem određene kombinacije brojeva. Pri tome su većem broju korisnika istovremeno dodijeljeni kôdovi za ključeve, kako bi se sustav zatvaranja mogao primijeniti i za upravljanje kojim je osobama dozvoljen pristup u pojedinačna područja. Električne brave svoju svrhu mogu ispuniti i za ladice na pisaćem stolu te druge pretince. Dotični preduvjeti za ugradnju nalaze se u opisima dotičnih proizvoda.

Funkcionalni sustavi za zatvaranje
Među našom opsežnom online dodatnom opremom pronaći ćete i odgovarajuće zamjenske brave ako izgubite ključ ili ako se brave iz nekoga drugog razloga moraju zamijeniti. Bez obzira na to je li riječ o dvostrukim sigurnosnim bravama, trokutnim ključevima ili profilnim polucilindarskim bravama: zahvaljujući našemu velikom asortimanu nije teško pronaći odgovarajući sustav za zatvaranje. U potpunu se opremu dakako ubrajaju i privjesci za ključeve s etiketama te uskočni zatvarači za njihajuća vrata. Na taj se način cjelokupno poduzeće može opremiti ovim kvalitetnim sigurnosnim proizvodima, od velikoga kućnog sustava za zatvaranje do dobro skrivenog sigurnosnog trezora. I brave s otvorom za kovanice, primjerice za garderobne ormare, pronaći ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT. Bez obzira na to u kojoj su Vam količini potrebne brave, ključevi i pripadajuća dodatna oprema: dostava tvrtke KAISER+KRAFT i više je nego brza. Naručite svoju novu opremu ili potrebne zamjenske brave kod tvrtke KAISER+KRAFT uz atraktivne cijene.