Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
1900
1900
2100
2100
-

Zaštite za zavarivanje

U znoju svojeg lica … u odgovarajućim profesijama nije nikada pametno raditi bez zaštite za zavarivanje. Ona štiti od pare koja se širi tijekom zavarivanja, kao i intenzivne svjetlosti i iskri od zavarivanja − bez da bi Vas pritom ometala tijekom rada. Sastavite svoju optimalnu profesionalnu zaštitnu opremu s našim proizvodima.

U kategoriji Zaštite za zavarivanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: QUIPO, JUTEC.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 17
Prikaz:
Zaštita zavarivača za sigurnost pri zavarivanju
Zavarivati treba samo uz zaštitu za zavarivača. Tijekom rada u radionici ili u industriji zavarivanje je važan radni korak u brojnim projektima. Zavarivači pri tome moraju voditi računa o odgovarajućoj zaštiti tijekom zavarivanja. Rizičan faktor predstavlja, uz leteće iskre, prije svega svjetlo koje nastaje u postupku zavarivanja. Zavarivači i druge osobe mogu se učinkovito zaštititi od tih opasnosti zaštitnom maskom za zavarivanje ili zaštitnim stijenkama za zavarivanje. Zaštita za zavarivača pri tome jamči odgovarajuću sigurnost na radnom mjestu. A budući da je zaštita na radu vrlo važna tema, u našoj trgovini pronaći ćete i zaštitnu odjeću, zaštitne cipele, zaštitne rukavice te zaštitu za dišne putove, oči i sluh.

Robusne naprave za zaštitu pri zavarivanju
Profesionalna zaštita zavarivača odlikuje se time što omogućuje, a ne sprječava neometan rad. Kvalitetne i vrhunski osmišljene kacige za zavarivanje tvrtke KAISER+KRAFT ne samo da su stabilne i da štite od para i svjetla koje nastaje tijekom zavarivanja već su i udobne za nošenje, čime se omogućuje neometan rad. Specijalna zaštitna stakla prikladna su i za osobe koje nose naočale. Zbog suvremenih solarnih ćelija k tomu nema potrebe ni za zamjenom baterija. Pri zavarivanju je važno da se možete pouzdati u profesionalnu opremu i robusnu zaštitu za zavarivače. Vrhunske stijenke za zaštitu zavarivača jamče stabilnost i sigurnu zaštitu od letećih iskrica te omogućuju vizualno ograđivanje od radnog područja zavarivača. I kacige su vrlo stabilne, zahvaljujući čemu se olakšava rad. Odabirom vrhunskih materijala osigurana je optimalna zaštita. Promišljena konstrukcija opreme za zaštitu zavarivača također doprinosi sveobuhvatnoj zaštiti tijekom zavarivanja. Naprave za zaštitu zavarivača koncipiraju se u uvjetima sličnima uporabi u praksi kako bi se mogli postići optimalni rezultati u primjeni. Inovativna rješenja kao što su mobilne zaštitne stijenke proširuju područje primjene funkcionalne opreme.