Ormari s rolo vratima

Izgleda dobro, fleksibilan je i štedi prostor: Vaš novi ormar s rolo vratima. No koji biste ormar s rolo vratima odabrali iz naše ponude? Ormar s poprečnom roletom, garderobni ormar s roletom za ured ili ipak sistemski ormar s roletom ili ormar za teške predmete s roletom za radionicu? Možete odabrati – sada!

U kategoriji Ormari s rolo vratima nudimo Vam proizvode sljedećih marki: C+P, mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA, Paperflow.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (73)
  • Održivo (14)
Najprodavanije
Količina proizvoda: 87

Čarobnjaci za uštedu prostora: ormari s rolo vratimaTo je razlog zašto su tako omiljeni: tamo gdje nema prostora za velike radijuse vrata, ormari s rolo vratima nude elegantan prostor za pohranu i održavanje reda u uredu i radionici. Inteligentan princip lamela rolo vrata koja se, bilo vodoravno ili okomito, jednostavno otvaraju i zatvaraju jednim potezom ne olakšava samo rad u uskom prostoru. Po želji dostupni s mogućnošću zaključavanja okretnom cilindarskom bravom, ormari s rolo vratima pridonose i zaštiti i sigurnosti podataka koji se nalaze u dokumentima koji se pohranjuju u njima u registratorima i visećim registratorima. Kad smo kod elemenata za vješanje registratora – naši ormari s rolo vratima dolaze i s teleskopskim okvirima. Raznolikost je dakle sastavni dio ponude, a kad smo već spomenuli dodatnu opremu: od polica ili odgovarajućih potpornja za registratore dijeli Vas samo par klikova.Ormari s rolo vratima podižu učinkovitost u uredu. I u radionici. I u ordinaciji.Ormari s rolo vratima tvrtke KAISER+KRAFT praktični su, inteligentni i svestrani. Pritom i izgledaju dobro. Dostupni su, primjerice, u imitaciji javora, bukve, svijetlosivoj boji, boji aluminija ili bijeloj boji – sigurno ćete pronaći model koji se slaže s Vašim uredskim namještajem.Rado biste imali pregradnu stijenku ili razdjelnik za prostor za svoj ured? Ormar s rolo vratima sa stražnjom stijenkom uz to Vam pruža i prostor za pohranu. Fluktuacije zaposlenika ili strukturne promjene zahtijevaju fleksibilno uređenje prostora? Modeli s kotačima nude željenu pokretljivost.Ako za radionicu trebate namještaj za pohranu s mogućnošću zaključavanja za skladištenu robu velike težine, ormar s rolo vratima za teške terete s mogućnošću zaključavanja te korpusom od čeličnog lima i nosivosti od 160 kg po polici pruža dovoljno prostora i sigurnosti.Ormarom s rolo vratima uštedjet ćete prostor i ako ga upotrebljavate kao alternativu za ormarić s bravom u svlačionici ili klasični garderobni ormar u ordinaciji. U slučaju da nadograđujete serije ili modularne koncepte, naša ogromna ponuda svih vrsta namještaja za pohranu obuhvaća i sistemske ormare za najrazličitije zahtjeve.Što još ostaje za ponuditi uz ovakav asortiman? Koju Vam još želju možemo ispuniti? Obratite nam se, sigurno Vam možemo pripremiti primamljivu ponudu.