Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
20
20
1905
1905
-

Stolovi za pakiranje, stalci za rezanje

Na stol za pakiranje, tri, četiri, kreni: stavite karton. Sklopite. Zalijepite. Okrenite. Umetnite foliju sa zračnim jastucima. Uložite robu. Ponovno folija. Priložite dostavnicu. Sklopite. Zalijepite. Stavite etiketu s adresom. Paket na kolica. Gotovo. Idemo dalje. Na našim stolovima za pakiranje sve to možete napraviti lijevom rukom.

U kategoriji Stolovi za pakiranje, stalci za rezanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Treston.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 48
Prikaz:
Stolovi za pakiranje za besprijekorno slanje
Stolovi za pakiranje u svakoj će kataloškoj prodaji pronaći svoju središnju te u skladu s time i najvažniju svrhu uporabe. Brzina je od apsolutnog prioriteta za razvoj dobrog poslovanja u prodaji. Dobri stolovi za pakiranje pomoći će Vašim zaposlenicima pri brzom i učinkovitom radu. Dodatne značajke poput namještanja visine, uređaja za rezanje ili svjetala osiguravaju posebno dobre i ergonomične radne uvjete koji će dodatno poticati brzo pakiranje. Nije svaki stol za pakiranje jednak, zbog čega biste kod ovoga proizvoda svakako trebali obratiti pozornost na njegova svojstva. Kod slanja pisama te malih i velikih paketa potrebno je na raspolaganju imati dovoljnu količinu radne površine kako bi se omogućilo strukturirano pakiranje bez poteškoća. Na prikladnim stolovima za pakiranje pronaći ćete dovoljno mjesta za sortiranje, pakiranje i frankiranje. Prostor je važan čimbenik za sustavan i brz rad posebno pri velikim predmetima ili velikim količinama koje je potrebno učiniti spremnima za slanje. Brojni stolovi za pakiranje imaju dodatne površine za odlaganje koje nude prostor za registratore, omotnice, pečate i drugi materijal. Time se može uštedjeti znatna količina vremena jer se sve potrepštine mogu pohraniti nadohvat ruke.

Stolovi za pakiranje visoke kvalitete
Osnovni element stolova za pakiranje koji se sastoje od stabilne čelične konstrukcije s praškastim lakiranjem i radne ploče presvučene plastikom svakako je sustav s mogućnošću proširenja i fleksibilne primjene. Stoga se za svaku potrebu može stvoriti odgovarajuća kombinacija. Za stolove za pakiranje u našoj internetskoj trgovini pronaći ćete elemente za proširenje poput različitih površina za odlaganje u obliku regala. Oni su opremljeni policama i čeličnim obručima s mogućnošću djelomičnog namještanja visine, pomoću kojih se omotnice, registratori i kartonske kutije mogu vodoravno skladištiti. Police za odlaganje stolova za pakiranje stabilno su konstruirane kako bi mogle izdržati i veće težine. Dodatne donje ladice nude još više prostora za pohranu. Na taj se način sigurno mogu odložiti poštanske marke, pečati, olovke i drugi mali predmeti. Za stolove za pakiranje postoje i integrirani uređaji za rezanje s varijabilnom širinom rezanja do 1000 mm kao praktična nadopuna. Dogradni stalak za rezanje može se jednostavno vijčano pričvrstiti na rub ploče stola. Stolovi za pakiranje s metalnim stražnjim stijenkama, površinama za odlaganje obrazaca, pomičnim pokretnim kontejnerima, policama za tipkovnicu i drugom dodatnom opremom upotpunjuju naš asortiman.