Marka
Vrsta proizvoda
Izvedba

Noževi za karton, rezači za foliju

Rezanje, urezivanje, zabadanje, razdvajanje. Nemamo ništa loše na umu, već govorimo samo o tome što sve rade rezači za foliju. Rezači se lako vode i nisu premaleni, priručni su i sigurni, lako uklanjaju materijal za pakiranje, a nemaju problema ni s umjetnim materijalom ili kožom.

U kategoriji Noževi za karton, rezači za foliju nudimo Vam proizvode sljedećih marki: MAUL, LISTA.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 22
Prikaz:
Rezači za foliju
Rezač za foliju svakako je najvažniji alat kod prijma robe. Naime, ondje se dobro pristigli materijal za pakiranje mora što brže ukloniti s isporučene robe kako bi se ona mogla provjeriti i skladištiti. Dobar rezač već se ovdje može iskazati kao istinski pomagač, no skriveni nož za foliju, koji je vješto integriran u dršku, poboljšava uklanjanje stretch folije s palete. Ni brzi potezi rukom neće predstavljati nikakav problem zahvaljujući ovome rezaču za foliju jer zbog sigurnog pokrova oko oštrice za rezanje praktički ne postoji opasnost od ozljeđivanja. Nehrđajući nož za rezanje sigurno je obložen i prekriven plastičnom drškom. Za zaposlenike u skladištu ovaj će mali, no svejedno precizni alat predstavljati vrlo veliko rasterećenje kada je riječ o brzini i sigurnosti na radu. Stoga se preporučuje kupnja cjelokupnog kompleta rezača za folije i svakom zaposleniku koji radi na prijmu robe ili na stolu za pakiranje uručiti jedan od ovih praktičnih alata.

Što sve rezač za foliju može?
Rezačem za foliju ne može se rezati samo folija. Njegova oštrica za rezanje dovoljno je oštra kako bi mogla rasporiti plastiku te čak i kožu ako ih je u određenim količinama potrebno skladištiti i prodavati. Prilikom rezanja folije prvenstveno će se iskazati kut od 45 stupnjeva s pomoću kojeg se jednostavno može zakvačiti na gornji rubu pakiranja te rezati pravocrtno prema dolje. To je iznimno lagan i brz postupak koji će, s obzirom na svakodnevnu uporabu, uštedjeti pregršt vremena. Na brojne je rezače za folije montirana i opcijska metalna pločica s mogućnošću skidanja, s pomoću koje se primjerice ljepljive trake na kartonskim kutijama otvaraju s lakoćom. To noževe za foliju čini praktičnim proširenjem svestrano korištenom nožu za tepih, a zaposlenici koji rade na prijmu robe još će brže moći raspakirati robu. Rezač za foliju kao svestrani proizvod stoga može biti od iznimne pomoći u skladištu. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete online kupiti rezače za foliju te u dovoljnoj mjeri opskrbiti kako sebe tako i Vaše zaposlenike u pogonu.