Noževi za karton, rezači za foliju

Rezanje, urezivanje, zabadanje, razdvajanje. Nemamo ništa loše na umu, već govorimo samo o tome što sve rade rezači za foliju. Rezači se lako vode i nisu premaleni, priručni su i sigurni, lako uklanjaju materijal za pakiranje, a nemaju problema ni s umjetnim materijalom ili kožom.

U kategoriji Noževi za karton, rezači za foliju nudimo Vam proizvode sljedećih marki: MAUL, LISTA.

Marka
Vrsta proizvoda
Izvedba
Relevantno
Količina proizvoda: 22

Rezači za foliju i noževi za karton: jer profesionalci bolje obavljaju posao s njimaBilo kod ulaza robe ili u poštanskom uredu: s rezačima za foliju i noževima za karton iz online trgovine tvrtke KAISER+KRAFT Vaši djelatnici imaju optimalan alat nadohvat ruke. Paketi se moraju otvoriti prije provjere njihova sadržaja i skladištenja: odvajanje stretch folije od palete, uklanjanje ljepljive trake za pakete i odvajanje kartonske kutije – često sto puta dnevno. To je s našim uređajima za rezanje sigurniji i brži postupak.
Veća sigurnost i više vremena: rezači za foliju i noževi za kartonSigurnost je glavni prioritet tamo gdje rez mora biti oštar: a mi se držimo toga. Oštrice integrirane u drški noža za karton štite ruku od reza, također kod ljevaka. Mala opasnost od ozljeda oduševit će i kod rezača za foliju s integriranim rezačem za ljepljivu traku: oštrica je idealna za folije i papir. Važna Vam je ergonomija? Nož za karton s ergonomskom drškom donosi cijeli paket dobro osmišljenih značajki proizvoda. Savršeno rukovanje, protuklizna presvlaka i izrazito oštra keramička oštrica s fleksibilnom primjenom: od kartonskih kutija preko tepiha pa sve do plastike i kože. Izrazito pametno: kod čeličnog sigurnosnog noža oštrica za rezanje nikad neće ostati otvorena – to omogućava automatsko uvlačenje oštrice.
Znatno povoljniji – i bolji za radNaši uređaji za rezanje djelomično su jednokratni proizvodi koji se dosta troše. Međutim, sigurno svaki Vaš radnik u skladištu želi biti optimalno opremljen. Zbog toga prodajemo naše kvalitetne proizvode u kompletu. Ovisno o modelu i izvedbi na primjer po 5, 10 ili 25 komada. To se višestruko isplati jer zaliha štedi novac, vrijeme – a i živce. Primjerice za izbjegavanje nestašica materijala kod nezamjenjivih alata. A kad smo kod materijala, imate i neke druge potrebe u pogledu ambalaže? Trebate dobro fiksirati robu koju šaljete? Preporučujemo Vam dovoljnu zalihu stezne folije. Tražite ostala rješenja za otpremu, slanje i skladištenje? Razgledajte našu online trgovinu. Ponuda i asortiman tvrtke KAISER+KRAFT su ogromni. Želite nešto posebno? Obratite nam se, tu smo za Vas.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Okretni spremnici za slaganje | Drvene palete | Jednokratne palete | Mokra ljepljiva traka | Strojevi za zamatanje | Industrijske palete | Trake za zamatanje EUROKRAFT | Strojevi za pakiranje HSM