Povratak
Savjetnik za proizvode Okoliš

Upute za industrijsko čišćenje

Sljedećim piktogramima želimo Vam pomoći u odabiru proizvoda i dati Vam brzi pregled prednosti pojedinih proizvoda.

Industrijsko čišćenje 084

Čišćenje filtra

Kod uređaja s ovim znakom integrirani se filtar pere automatski. Na taj se način učinkovitost stroja održava na visokoj razini.

Industrijsko čišćenje 083

Tihi rad

Uređaji s ovim znakom rade izuzetno tiho pa se u skladu s time mogu koristiti i u područjima u kojima se ne smije razvijati buka.

Industrijsko čišćenje 077

Dodatna utičnica

Uređaji s ovim znakom imaju utičnicu izravno na proizvodu. Omogućuju rad elektroničkih uređaja bez upotrebe dodatnih kabelskih namota. Manje kabela po podu znači manje zamki za spoticanje. Osim toga možete izravno na električnom uređaju spojiti usisivač kad Vam je potreban.

Industrijsko čišćenje 085

Easy Press®

Visokotlačni pištolj Easy Press® ergonomski je oblikovan i jednostavan za uporabu. Sila pridržavanja i potezna sila se smanjuju, što kod dužih radnih intervala olakšava rad.

Industrijsko čišćenje 081

Mikrovlakna

Ovdje ćete pronaći tekstil za čišćenje od mikrovlakana. Zbog svoje strukture ta su vlakna posebno učinkovita. Više informacija o mikrovlaknima pronaći ćete na: Mikrovlakna u čišćenju.

Industrijsko čišćenje 082

Bez kontakta rukom

Mopovi koji su označeni ovim piktogramom mogu se iscijediti bez da biste pritom rukama morali dirati zaprljani mop. Pomoću fiksiranja na držaču za mop, mop se oslobađanjem nožne blokade može sklopiti, isprati i potom iscijediti u napravi za cijeđenje mopova.

Industrijsko čišćenje 080

Čuva okoliš

Ovaj piktogram ukazuje na to da je kod ovih proizvoda okoliš posebice u središtu pozornosti. Koriste se postupci, odn. materijali koji podržavaju održivi odnos prema našem okolišu.

Naši najbolji proizvodi iz ovog savjetnika
Relevantno
Količina proizvoda: 60