Povratak
Savjetnik za proizvode Pogon

Upotreba bicikala za prijevoz tereta u pogonu

Za fleksibilan transport u tvorničkom krugu

Budućnost mobilnosti više ne pripada automobilima. Bicikli za prijevoz tereta sve su omiljeniji i upravo se u privatnom i poslovnom okruženju etabliraju kao ozbiljna alternativa za transport predmeta od točke A do točke B.

Korisnik se za to više ne mora pouzdati u snagu svojih mišića. Modeli s električnim pogonom potenciraju vlastitu snagu i uvelike olakšavaju premještanje tereta. Unatoč velikoj nosivosti biciklima za prijevoz tereta upravlja se zapanjujuće lako. Upravo poduzeća s velikim tvorničkim krugom ili različitim mjestima rada profitirat će nabavom bicikla za prijevoz tereta. Tamo djelatnicima često na raspolaganju stoje jedan ili dva bicikla za fleksibilnu upotrebu.

Ovo su prednosti bicikla za prijevoz tereta.

  • Ne treba benzin i povoljan je za upotrebu
  • Zauzima manje prostora primjerice od viličara ili automobila, a kad ga ne upotrebljavate, za čuvanje mu ne treba puno prostora
  • Transportne zadatke ovim ćete brzim i okretnim vozilom obaviti u vrlo kratkom vremenu
  • Može proći i kroz uske prolaze
  • Uvijek je na raspolaganju kad neki predmet traži drugo mjesto tijekom nekog kraćeg razdoblja
  • Osigurava kretanje u radnoj svakodnevnici
  • Često postoji mogućnost državnih ili gradskih subvencija
  • Čuva okoliš

Kako se bicikli za prijevoz tereta mogu upotrebljavati u poduzeću?Korist bicikla za prijevoz tereta u jednoj rečenici? Posvuda se možete brzo kretati, a uz to i ponešto ponijeti sa sobom.

Koji bicikl za prijevoz tereta za koji zadatak?

Fleksibilni svestrani bicikl: bicikl za prijevoz tereta Classic

Za transport malih tereta u tvorničkom krugu prikladan je naš klasični bicikl. Na ovom biciklu za prijevoz tereta bez motora možete transportirati predmete teške do 50 kg. Lakši je i okretniji od alternative s tri kotača. Prostor za teret kod ovog se modela s dva kotača nalazi iznad prednjeg kotača. Tako teret uvijek možete držati na oku i brzo možete doći do njega.Snažan tricikl: bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO

Kod ovog se električnog bicikla velika, zatvorena transportna kutija nalazi na prednjem dijelu između dvaju prednjih kotača. Zahvaljujući konstrukciji s tri kotača E-Cargo zadržava ravnotežu i stabilnost dok miruje ili u zavojima. Snažan motor na stražnjem kotaču pomaže pri pokretanju i vožnji brzinom do 25 km/h. To je posebno zgodno kad se približavate granici nosivosti od 80 kg. Ovaj električni bicikl za prijevoz tereta pravi je tegleći konj koji će lako i sigurno prevesti materijal, uređaje i drugu robu u bližu okolicu.

Bicikli za prijevoz tereta wt$

Bicikl za prijevoz tereta u svakodnevnici u pogonu: 7 dokazanih praktičnih savjeta

Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika