Okvir za postavljanje na palete, dodatna oprema za palete

Pomoću okvira za postavljanje na palete osiguravate transportiranu robu od oštećenja i gubitaka. A što je jednako važno: sprečavate nastanak otpada od pakiranja i usto štedite troškove zbrinjavanja. Transportirajte robu pomoću okvira za postavljanje na palete na inteligentan način!

U kategoriji Okvir za postavljanje na palete, dodatna oprema za palete nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTbasic.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 45

Okvir za postavljanje na palete: inteligentni sustavi pakiranja



Palete su neizostavan detalj i kod transporta i u skladištu. Pomoću odgovarajućih podiznih uređaja i uređaja za podizanje na paletama ćete moći transportirati tešku, veliku ili nezgrapnu robu. Savršenu kombinaciju za transport postići ćete zahvaljujući okviru za postavljanje na palete jer okviri upravo u području transporta zauzimaju zaštitnu ulogu. A koju to? Pa... Okviri pružaju transportiranoj robi potrebnu stabilnost te zaštitu od oštećenja i gubitaka. Oni robu osiguravaju tako da se ona ne pomiče nehotično uokolo i da ne padne na pod pa da se zbog toga ošteti.



Jeste li već znali...



Pomoću okvira za postavljanje na palete sprečavate nastanak nepotrebnog otpada od pakiranja, a time i nastanak troškova zbrinjavanja.



Okvir za postavljanje na palete – moderno pakiranje za višestruku primjenu



Iskoristite svestranost upotrebe okvira za postavljanje na palete! Oni se, naime, mogu jednostavno postaviti na paletu i tako pružaju potrebnu zaštitu kod transporta i skladištenja. K tomu zahvaljujući okviru za postavljanje na palete možete slagati i veći broj paleta jednu na drugu – na taj način iskorištavate površinu svog skladišta u punom opsegu uz uštedu resursa.



Još jedna prednost: okvire za postavljanje na palete možete opremiti poklopcima s mogućnošću zaključavanja. Tako dobivate zatvorenu, a time i sigurnu transportnu jedinicu.



Ako želite transportirati i skladištiti male dijelove, preporučujemo Vam razdjelnike za prostor odnosno razdjelnike za okvire. Tu možete čuvati više malih dijelova različite veličine. Razdjelnike za okvire koji odgovaraju Vašim paletama svakako ćete pronaći u našoj trgovini.



Oprema naših okvira za postavljanje na palete



Ako postavljate palete jednu na drugu, pristup robi u paletama bit će otežan. Rješenje tog problema su odstojnici jer omogućavaju pristup robi bez poteškoća.



Okviri za postavljanje na palete sa 6 šarki trebaju manje prostora kada ih se skladišti jer se mogu sklopiti bez ikakvih poteškoća.



Zahvaljujući plastičnim kutovima zaštitit ćete transportiranu i skladištenu robu od oštećenja. I to prvenstveno kod pomicanja paleta na više razina jer je tada izrazito povećan rizik od pada.



Zahvaljujući etiketama i držačima etiketa možete pisati po svojim paletama. Tako ćete na prvi pogled vidjeti gdje se koja transportirana odnosno skladištena roba nalazi, pa ćete je moći brzo dohvatiti.



Okviri za postavljanje na palete: različiti materijali i njihove prednosti



U našoj trgovini možete dobiti okvire za postavljanje na palete od sljedećih materijala: ABS plastike, aluminija, drva, crnogoričnog drva, PE reciklata, čelične žice i čelične cijevi.



  • Plastika: lagana, mali troškovi slanja (zbog male težine), neće se rasprsnuti, otporna na vremenske utjecaje

  • Aluminij: nema statičkog naboja, vodonepropustan, prikladan za kontakt s prehrambenim proizvodima, bez mirisa i okusa, mala vlastita težina

  • Drvo: vrlo čvrsto, dugotrajno, povoljno

  • Čelik: čvrst, dugotrajan


Kreativne ideje s okvirima za postavljanje na palete



Paleta plus okvir: mrežasti kontejner

Nedostaje mjesta za skladištenje mrežastih kontejnera ili spremnika za slaganje? Budžet je premalen za nabavu dodatnog mrežastog kontejnera? Ili trenutačno nema dostupnih mrežastih kontejnera? Onda si sami konstruirajte takav kontejner! Za to su Vam potrebni paleta i okvir za postavljanje na paletu i u tren oka dobivate čvrstu transportnu kutiju – tko zna, zna!



Visoke gredice bez puževa

Posložite više okvira jedne na druge i tako konstruirajte svoju visoku gredicu – tako neće samo Vaše biljke biti zaštićene od puževa već će i Vaša leđa biti pošteđena opterećenja!



Savjetovanje i kontakt:



Imate još pitanja? Kontaktirajte nas! Rado ćemo Vam pomoći kod bilo kakvih pitanja.