0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
Dubina
Materijal
 

Stalci za kišobrane

Brojna poduzeća ne stoje dobro s jednom stvari: stalcima za kišobrane. Pritom pak nema goreg od nepregledne hrpe mokrih kišobrana koji leže na podu. Stalci za kišobrane skrbe za to da pod kod ulaza uvijek bude suh i čist. A ako im još dizajn odgovara okolini ... savršeno!
Pronađeno je 8 proizvoda
| | |
Novo
Neto
779,- kn
Stalak za kišobrane, visina 610 mm
rupičasti lim, pocinčan
Neto
579,- kn
Stalak za kišobrane, visina 610 mm
nehrđajući čelik, četkan
Neto
649,- kn
Neto
519,- kn
2-dijelni komplet, stalak za kišobrane i kanta za papir
nehrđajući čelik, matiran i četkan, puni lim s ukrasnom gravurom
Neto
1.295,- kn
Stalak za kišobrane, visina 490 mm, Ø 230 mm
s posudom za vodu s mogućnošću vađenja
Neto
929,- kn
Pronađeno je 8 proizvoda
Stalci za kišobrane
Odgovarajući stalak za kišobrane ne bi smio nedostajati ni u jednoj suhoj garderobi. Ako tijekom kišnog dana stupite u sobu s Vašim kišobranom, bit ćete sretni što ovaj vlažni predmet možete odložiti na sigurno mjesto i biti sigurni da će Vas ondje ponovno dočekati. Stalak za kišobrane neće spriječiti samo širenje vlažne tekućine s kišobrana po cijeloj prostoriji već će i zajamčiti dobar osjećaj kod svakog gosta. U posebnom je interesu vodstva poslovanja kako u gastronomiji tako i u trgovinama da se vlažni kišobrani ne nose okolo po prostorijama. Stalci za kišobrane lijepog izgleda moći će to spriječiti. Držač kišobrana u području garderobe k tomu može vizualno oplemeniti dotičnu prostoriju te se prilagoditi stilu garderobe. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi različite stalke za kišobrane lijepog izgleda te stoga raspolaže pravim proizvodom za sve individualne potrebe tijekom opremanja prostora. Kompletna rješenja, kod kojih se stalak za kišobrane integrirao u vješalicu za odjeću, ostvaruju uštedu prostora te su i praktična. Kod garderobnog namještaja s više prostora stalak za kišobrane također se može smjestiti tako da vizualno ne bode u oči te da upotpunjuje vizualni dojam u ulaznom području.

Stalci za kišobrane: dizajn i korisnost
Stalci za kišobrane i vješalice za odjeću priliče i koriste prijamnom području u tvrtki. S pomoću elegantno opremljene garderobe tvrtke posreduju svoje samopouzdanje i svoj smisao za kvalitetu. A ako se tijekom opremanja tvrtke posebna pozornost posvećuje kvaliteti, i stalak za kišobrane trebao bi odgovarati ukupnom dojmu. Stalci za kišobran od nehrđajućeg čelika posebno oduševljavaju svojom stilskom i bezvremenskom vanjštinom te se mogu vješto integrirati u elegantnu garderobu. Praktični stalci za kišobran s posudom za vodu dodatno brinu za brzo i jednostavno zbrinjavanje vode. Posuda za hvatanje s nakapalom vodom jednostavno se vadi i prazni. Stalci za kišobran od perforiranog lima jamče dobro prozračivanje, zbog čega kišobrani neće tako dugo ostati vlažni te će se u najboljem slučaju moći potpuno osušiti tijekom boravka u prostoriji. Stalci za kišobran tvrtke KAISER+KRAFT vješto objedinjuju stilski dizajn i praktičnu korisnost. U online trgovini stoga ćete pronaći kvalitetnu dodatnu opremu za garderobe za stvaranje atraktivnoga prvog dojma u Vašem poduzeću.
Usporedba proizvoda