Kotači i dodatna oprema

U kategoriji kotača i dodatne opreme možemo reći: »Kod nas sve ide kako treba!« Naime, u njoj možete pronaći sve što Vam treba da bi Vaš posao bio profesionalan kakav i treba biti. Od rezervnih kotača do valjkastih transportera s lukom, od poveznih elemenata do krajnjih postaja.

U kategoriji Kotači i dodatna oprema nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Gura, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, ZARGES, RAU, Schulz Stanztechnik, Kongamek, QUIPO, HYMER, Knürr, Proroll, Prosedia, VAR, Altrex, CEMO, DEGARDO, EUROKRAFTbasic, Hailo, interstuhl, Layher, Topstar, Vetter.

Marka
Vrsta proizvoda
Širina tračnice
Najprodavanije
Količina proizvoda: 172
Kotači i dodatna oprema
Kotače za svako ponuđeno prijevozno sredstvo i ostalu potrebnu dodatnu opremu za transportnu tehnologiju pronaći ćete ovdje. Odgovarajuća dodatna oprema za valjkaste transportere, aluminijske spremnike ili kožne fotelje nalazi se u bogatom online asortimanu: kotači, pričvršćenja za kotače i ostali dodatni elementi za kvalitetno opremanje ureda i pogona. Znate li da Vam u radnoj svakodnevici uvijek može zatrebati okretni kotač za transport mobilne ograde ili da se taj isti okretni kotač lako može odlomiti s kontejnera za velike terete? Zbog pojedinih je izvedbi tepiha hod kotača pričvršćenih na uredsku okretnu stolicu otežan, zbog čega je potrebno nabaviti zamjenu. U svim je ovim slučajevima dodatna oprema tvrtke KAISER+KRAFT kvalitativno gledano izvrstan odabir kojim se opremanje tvrtke može optimalno upotpuniti. Mi Vam proizvode dostavljamo unutar vrlo kratkog vremena. Zahvaljujući praktičnom internetskom katalogu k tomu je dostupna iscrpna pomoć za odabir s opsežnim komentarima, u kojoj je navigacija krajnje jednostavna. Tako se željena dodatna oprema, od kotača za nagibni spremnik do postolja s rolom za podizni stol sa škarama, brzo može pronaći. Sve naručene kotače, valjkaste transportere i ostalu dodatnu opremu dostavit ćemo besplatno na Vašu adresu. K tomu je dostupno i vrhunsko 30-dnevno pravo povrata, zbog čega ne postoje nikakvi rizici čak ni u slučaju kada neki od dijelova možda neće odgovarati prvobitnim izračunima. Upravo kod različitih kotača i oprema za kotače za spremnike sa sklopivim dnom, za uredske spremnike ili transportne kutije nije uvijek jednostavno isprve odabrati pravilne i odgovarajuće komplete kotača. Stoga je utoliko važnije što Vam tvrtka KAISER+KRAFT na raspolaganje stavlja tako raznovrsnu i svestranu opremu. U uslugu naručivanja k tomu je uključeno i 3-godišnje jamstvo, a ono je dostupno za sve proizvode.

Kotači – dodatna oprema za podizne stolove sa škarama, transportne spremnike i valjkaste transportere
Kotači, valjci za transportne trake ili spojni elementi i zavoji čine istrošene transportne uređaje ili transportere s valjčićima ponovno funkcionalnima. Ako se kolica za posluživanje najednom više ne kreću onako kako bi trebala jer ih okretni kotači ili fiksni kotači bacaju iz ravnoteže, ne bi bilo gospodarski ni financijski isplativo jednostavno kupiti nova transportna kolica. Dotični kotači te dodatna oprema iz različitih potkategorija mogu se naručiti kao pojedinačni dijelovi, u kompletima s više dijelova ili u posebno velikim količinama. Na taj je način u pojedinačnim slučajevima te za velike skladišne zalihe i postrojenja moguća gospodarski isplativa kupovina. Bez obzira na to je li riječ o valjkastim transporterima ili transportnoj logistici: kod tvrtke KAISER+KRAFT možete kupiti kotače i dodatnu opremu s izvrsnom kvalitetom i odličnim omjerom uloženog i dobivenog.