0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina
Opteretivost
 

Zatezni pojasevi, zatezni pojasevi

Za profesionalno osiguravanje tijekom transporta velikih tereta preporučujemo zatezne pojaseve. Materijali od kojih su proizvedeni, poliester i čelik, nisu skloni rastezanju i otporni su na habanje, zbog čega Vam obećavaju dugačak vijek trajanja proizvoda. Osigurajte sada svoj teret upotrebom zateznih pojaseva!
Pronađeno je 15 proizvoda
| | |
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka, maks. sila zatezanja 2000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 245,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka, maks. sila zatezanja 5000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 499,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka s kukom, maks. nosivost 500 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 319,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka, maks. nosivost 500 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 219,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka s kukom, maks. nosivost 2000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 349,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka s kukom, maks. nosivost 5000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 549,- kn
Zatezni pojas
čegrtaljka s dugom ručicom i kuka, maks. sila zatezanja 5000 kg, pak. 2 kom.
Neto
699,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka i karabiner kuka, maks. sila zatezanja 500 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 295,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka s karabiner kukom, maks. nosivost 2000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 429,- kn
Zatezni pojas
standardna čegrtaljka s karabiner kukom, maks. nosivost 5000 kg, pak. 2 kom.
Neto
od 699,- kn
Zatezni pojas
stezna kopča, maks. nosivost 500 kg, pak. 10 kom.
Neto
od 499,- kn
Zatezni pojas za stijenke
opteretivost 1000 kg
Neto
599,- kn
Pfeifer - Zatezni pojas
univerzalni okov za sidrene vodilice 1826, maks. nosivost 750 kg
Neto
145,- kn
Gumeni zatezni pojas KRANE
u crnoj / crvenoj boji, pak. 2 kom.
Neto
139,- kn
Novo
Zatezni pojas s pritisnom čegrtaljkom
za kombiniranu zateznu vodilicu, pak, 2 kom.
Neto
od 215,- kn
Pronađeno je 15 proizvoda

Zatezni pojasevi – sigurnost u transportuZavezati pojas obveza je koja se ne odnosi samo na putnike u vozilu. Naime, ako robu koju transportirate ne osigurate u dovoljnoj mjeri, dovodite se u opasnost da se ona u sljedećem zavoju prevrne ili da se kreće duž cjelokupne utovarne površine. U najgorem slučaju tako može doći do nesreća s teškim posljedicama. Dobro je što ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT dobiti zatezne pojaseve i zatezne mreže koje mogu odolijevati i velikim silama.Kako se upotrebljavaju zatezni pojasevi?Upotrebom zateznih pojaseva čvrsto ćete zategnuti svoj teret kako bi on ostao na onomu mjestu na kojemu i treba. U tu Vam svrhu na raspolaganju stoje brojni načini. Poseban je oblik zatezanje prema dolje. Pri tome zatežete zatezni pojas preko tereta i pričvršćujete ga s obiju strana na utovarnoj površini. S pomoću čegrtaljke na pojasu osigurat ćete dovoljnu razinu napetosti koja robu koja se transportira pritišće prema dolje i tako sprječava njegovo pomicanje. Još će Vam to bolje poći za rukom dodatnom upotrebom protuklizne prostirke.Ako na robi koja se transportira postoje točke za pričvršćivanje, također se možete odlučiti za dijagonalno ili ukošeno zatezanje. U obama ćete slučajevima pojas fiksirati izravno na teretu i na utovarnoj površini. Količina zateznih pojaseva koja Vam je potrebna ovisi o nekoliko čimbenika: težini tereta, njegovim dimenzijama i svojstvima utovarnog prostora. Nosivost zateznih pojaseva pri tome također ima ključnu ulogu. Ako ste u dvojbi, vrijedi sljedeće: bolje jedan zatezni pojas više nego manje.Koje vrste zapora postoje za zatezne pojaseve?Zatezne pojaseve dobit ćete s različitim vrstama zapora.  • Stezna kopča: u ovomu se slučaju traka može provući u jednom smjeru kroz bravu, dok se u drugom smjeru blokira.

  • Čegrtaljka: pritiskanjem poluge čegrtaljke prema dolje zategnut ćete pojas. Tako se već i s čegrtaljkama s kratkom polugom mogu postići pozamašne sile predzatezanja. To vrijedi utoliko više za čegrtaljke s dugačkim polugama.


Pričvršćivanje zateznih pojaseva na stijenki ili na utovarnoj površini olakšavaju krajnji okovi sa standardnom ili karabiner kukom.Koliko se dugo zatezni pojasevi mogu upotrebljavati?Kvalitetni su zatezni pojasevi dugovječni ako ih štitite od oštećenja. To se, primjerice, ostvaruje upotrebom zaštite rubova. No jer se unatoč svim mjerama predostrožnosti katkad mogu dogoditi manje nezgode, godišnje je ispitivanje zateznih pojaseva putem stručnjaka zakonski propisano. Ako se pri tome očituju pukotine, promjene oblika ili druge vrste oštećenja, vrijeme je da se stari pojas zamijeni novim.To također vrijedi ako nedostaje etiketa s oznakom tipa ili ako se ona više ne može pročitati. U suprotnome ćete u slučaju policijske kontrole riskirati pozamašne kazne.Kako se roba koja se transportira još može fiksirati?Umjesto pojasa također možete upotrebljavati mrežu. Naše zatezne mreže s integriranim brzim zatezačima mogu se jednostavno pričvrstiti. One predstavljaju praktično rješenje kada na jednoj paleti transportirate brojne predmete i kada ne želite da se mali dijelovi oslobode tijekom vožnje.Imate li još pitanja u vezi sa zateznim pojasevima i mrežama? Upitajte nas. Rado ćemo Vam dati odgovore na pitanja u vezi s osiguravanjem tereta, ali i s podiznim uređajima i uređajima za podizanje, pričvrsnim lancima, trakama za podizanje i našim drugim proizvodima za besprijekornu radnu svakodnevicu.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda