Projekt za tvrtku ENOTEC GmbH

Prostor oslobođen!

Zadatak

Minimizirati potrošnju energije, smanjiti emisije, optimizirati procese. To je tvrtki ENOTEC GmbH, kao vodećem poduzeću u području analize dimnih plinova i kisika, bilo osobito važno. Projektiranje, razvoj i proizvodnju sustava za analizu plinova ENOTEC za kontrolu procesa i CEMS zato je u cijelosti usmjerila u tom smjeru. Za čuvanje i arhiviranje mnogobrojne dokumentacije i spisa hitno je bilo potrebno rješenje koje neće zauzimati puno prostora.

Rješenje

Prema detaljnim dimenzijama, koje su bile točno usklađene s uvjetima na licu mjesta, i osobnog savjetovanja s klijentom pronađeno je rješenje za novi arhiv: skladišni podest s regalima s policama koji su se mogli smjestiti na novu konstrukciju i ispod nje.

Referenca ENOTEC GmbH ler

Projekt

Monteri tvrtke KAISER+KRAFT predano su radili i prije samog početka posla. Na predviđenom mjestu montaže, zbog postojećeg zida s gipsanim pločama za odvajanje prostorija, najprije je demontiran paletni regal, a potom je montiran na drugo mjesto.

Na početku samog projekta, montaže skladišnog podesta s regalima s policama, nakon osobnog savjetovanja u obzir su uzete individualne potrebe klijenta – i tvrtka ENOTEC GmbH brzo je i pouzdano dobila više prostora za spise i dokumente.

Poseban izazov

Posebni izazovi zahtijevaju posebne mjere. Prije projekta najprije je trebalo napraviti predviđeno mjesto kako bi se zatim nakon izvršenih detaljnih mjerenja izvršila montaža skladišnog podesta.

Referenca ENOTEC GmbH ler
Referenca ENOTEC GmbH mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba