Projekt za tvrtku MIHM-VOGT

Stvaranje novih radnih mjesta

Projekt

Zadatak

Tvrtka MIHM-VOGT GmbH slovi kao vodeći svjetski proizvođač uređaja za zubotehničke laboratorije. To je poduzeće planiralo redizajnirati proizvodnju s ciljem bolje iskorištenosti prostora u proizvodnoj hali i integriranja ureda za pripremu rada.

Rješenje

Proizvodna hala svojom je visinom pružala izuzetno puno prostora. Zato je s pomoću platforme od čelične konstrukcije u hali izrađena druga razina. Ispod te platforme od čelične konstrukcije sada je bilo dovoljno prostora za urede za pripremu rada.

Klaus Petzoldt, voditelj projekta KAISER+KRAFT

»Ostvarili smo željene ciljeve klijenta. Bio je vrlo zadovoljan suradnjom.«

Sve na jednom mjestu

Ovaj je projekt bio pod velikim vremenskim pritiskom. Prednost za klijenta bila je u tome što smo mogli ponuditi sve na jednom mjestu: planiranje, konkretnu realizaciju i opremanje ureda. Cijela platforma od čelične konstrukcije, regali na platformi od čelične konstrukcije, pregradne stijenke, mrežaste pregradne stijenke i uredska oprema dolaze od tvrtke KAISER+KRAFT.

Kritični je čimbenik bilo vrijeme nakon dovršetka platforme od čelične konstrukcije i grube izrade ureda. Nakon toga trebalo je bez prekida prijeći na opremanje ureda. U tu je svrhu trebalo točno na vrijeme isporučiti i montirati uredski namještaj. Uspjeli smo udovoljiti fiksnom roku zajedno s našom montažnom tvrtkom koja je isporučila sav namještaj iz našeg skladišta i odmah ga sastavila.

Poseban izazov

Podopolagači, električari, monteri, dobavljači – koordinacija različitih obrta bila je najveći izazov i savladana je na maksimalno zadovoljstvo klijenta.

MIHM-VOGT wt$
MIHM-VOGT mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: