Projekt za tvrtku Electrical Oil Service

Sigurnost na prvom mjestu

Projekt

Zadatak

Tvrtka Electrical Oil Service GmbH simbol je održivosti. Na lokaciji u Duisburgu u velikim se transformatorima »reciklira« staro ulje i prerađuje u kvalitetno bazno ulje za industriju. Kako bi djelatnici sigurno i bez opasnosti došli do ventila transformatora na samom vrhu i kako bi na platformi mogli obavljati čišćenje, održavanje i kontrole, bilo je potrebno stabilno rješenje.

Rješenje

Prije svega zahvaljujući kompetentnom savjetovanju i detaljno izrađenoj ponudi projekt je brzo pokrenut. Sigurna pista za hodanje s ogradom značajno je smanjila opasnost za djelatnike prilikom uspinjanja na transformatore. Osim toga, zahvaljujući točnoj isporuci i dobro pripremljenoj montaža cjelokupno rješenje bilo je dovršeno jedan dan prije nego što je bilo planirano.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service wt$

Eike Block, voditelj lokacije tvrtke Electrical Oil Service

»Rješenje tvrtke KAISER+KRAFT znatno doprinosi tome da naši djelatnici sa svojeg radnog mjesta odlaze kao što su i došli – zdravi i neozlijeđeni.«

Projekt

Zahvaljujući novom kompletnom rješenju za cijelu platformu aspekt sigurnosti na radu više se, kao dosada, ne mora navoditi u procjeni rizika. Djelatnici cijene pistu za hodanje i sada se osjećaju sigurno na svojem radnom mjestu.

Izvrsno odvijanje projekta postignuto je prije svega zahvaljujući kompetentnom i osobnom savjetovanju. Pritom su uzete u obzir individualne želje klijenta i izazovi. Na kraju su ponajprije impresionirali točna isporuka i montaža.

Poseban izazov

Uz važan aspekt sigurnosti na radu i činjenicu da se trebalo raditi o kompletnom rješenju, zbog pregrada, postojećih zidova i uskih prostorija sve je trebalo biti rastavljivo.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: