Projekt LEHNER electronics GmbH

Recite zbogom neurednim kabelima

Zadaci

LEHNER electronics društvo je koje je od svog osnutka 1997. godine sinonim za kvalitetu i pouzdanost u području izrade kabela i proizvodnje elektromehaničkih sklopova: to, između ostalog, uključuje kabelske sustave, folijske tipkovnice i plastična kućišta. Vlastita proizvodnja i suvremeni radni strojevi omogućuju brzo provođenje naloga od malih količina do srednje velikih serija.

Za izgradnju nove proizvodne hale društvu LEHNER electronics bila su potrebna ergonomska radna mjesta koja fizički podupiru zaposlenike, a istovremeno omogućuju učinkovitije, praktičnije i brže procese.

Projekt LEHNER electronics GmbH 149

Rješenje

Projekt LEHNER electronics GmbH 150

Mnogo smo toga učinili lakšim: s našim ergonomskim proizvodima zaposlenici imaju veću snagu mišića i lakše se kreću.

To konkretno znači da je tvrtka kaiserkraft novu proizvodnu halu vrhunski opremila radnim stolovima s mogućnošću namještanja visine, s uključenom nadogradnjom na poleđini, pripadajućim radnim okretnim stolicama, paletnim regalima i raznim spremnicima. Time je smanjeno fizičko opterećenje, dok su produktivnost, ali i motivacija istovremeno povećani.

Ono što uvijek govori u prilog asortimanu tvrtke kaiserkraft jest bolja kvaliteta proizvoda, na primjer po pitanju stabilnosti stolova te robusnijih, a time i dugovječnijih stolica s uključenim izmjenjivim umetcima.

Projekt

Rješenja po mjeri klijenata naša su specijalnost. Stoga umjesto uobičajenih uvijek nudimo posebna rješenja koja radno mjesto pretvaraju u idealno radno mjesto. Iznimno kooperativna i konstruktivna suradnja s cijelim timom i direktorom Johannom Lehnerom, ing., bila je i više nego korisna. Najbolji uvid u radne procese i dalje dobivamo od onih koji su izravno za radnim stolom.

Zahvaljujući jasnim idejama i točno određenim zadacima te obvezujućim i brzim odlukama uspjeli smo ovaj projekt uspješno staviti u »serijsku proizvodnju«. Prethodno pokazivanje uzoraka s konačnim proizvodom bilo je u jednakoj mjeri korisno i potrebno za donošenja odluka u društvu LEHNER electronics.

Projekt LEHNER electronics GmbH 148

Poseban izazov

Projekt LEHNER electronics GmbH 154

Za naše klijente iz društva LEHNER bilo je potrebno prilagoditi i opremiti ne jedno, ne dva, već na desetke radnih mjesta: u tu su svrhu željeni radni stolovi i ladičari s mogućnošću namještanja visine izrađeni po mjeri u našoj posebnoj izvedbi.

Veliki broj radnih stolova koje je trebalo isporučiti zahtijevao je povećane logističke i koordinacijske napore na licu mjesta. Sve isporuke su bile tempirane u dan – no zbog velike količine robe ipak je došlo do manjih zastoja koji su svi uspješno riješeni. I sada svi radni procesi u proizvodnoj hali ponovno uspješno teku.

Projekt LEHNER electronics GmbH 261

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: