0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
 

Lonci za cvijeće, vaze

Lonci za cvijeće i vaze su znanost za sebe: veliki ili mali, niski ili visoki, plastični ili keramički … a lonci i vaze za cvijeće k tomu moraju i lijepo izgledati. To za nas nije nikakav problem – tu ćete pronaći različite ukrasne lonce i vaze koji će savršeno udomiti Vaše prave ili umjetne biljke.
Pronađeno je 14 proizvoda
| | |
Konična vaza PIZA
3,5 l, visina 260 mm, pak. 3 kom.
Neto
279,- kn
Konična vaza PIZA
14 l, visina 410 mm
Neto
235,- kn
Konična vaza PIZA
45 l, visina 610 mm
Neto
559,- kn
Konična vaza SIENA
1,8 l, visina 140 mm, pak. 8 kom.
Neto
279,- kn
Konična vaza SIENA
5 l, visina 180 mm, pak. 4 kom.
Neto
339,- kn
Konična vaza SIENA
17,5 l, visina 270 mm, pak. 2 kom.
Neto
339,- kn
Konična vaza SIENA
41,5 l, visina 360 mm
Neto
379,- kn
Lonac za cvijeće CUBE
visina 220 mm, pak. 2 kom.
Neto
235,- kn
Tegla za biljke
u visini koljena, za 1 biljku
Neto
2.650,- kn
Tegla za biljke
u visini bedra, za 1 biljku
Neto
2.890,- kn
Tegla za biljke
u visini koljena, za 2 biljke
Neto
3.090,- kn
Tegla za biljke
u visini koljena, za 3 biljke
Neto
3.490,- kn
Tegla za biljke
u visina bedra, za 2 biljke
Neto
3.390,- kn
Tegla za biljke
u visina bedra, za 3 biljke
Neto
3.790,- kn
Pronađeno je 14 proizvoda
Lijepi lonci i vaze za Vaše biljke
Lonci i vaze potrebni su za svaku biljku, bez obzira na to je li riječ o pravoj ili umjetnoj biljci. Lonac za cvijeće ili vaza dovest će biljke do izražaja jer one kao stilski ukrasni elementi mogu uvelike doprinijeti vrijednosti izgleda prostorije. Lonci i vaze dostupni su u bezbrojnim varijantama dizajna koje se razlikuju po obliku, boji ili materijalu. Tako primjerice postoje lonci za cvijeće od plastike, keramike ili nehrđajućeg čelika. Oblici lonaca variraju od okruglih preko četverokutnih pa sve do koničnih ili krajnje ekstravagantnih oblika. Lonci i vaze prilagodit će se svojom bojom drugim elementima namještaja ili ukrasima prostorije jer Vašem izboru boja nisu postavljene granice. Ukrasni lonac postavlja se preko već postojećeg lonca biljke kako bi se stvorila ljepša vizualna slika. Vaze su s druge strane prikladne za šareno rezano cvijeće i pune se vodom kako bi pravo cvijeće tijekom nekoliko dana zadržalo svoju prirodnu ljepotu. Umjetne biljke dakako se mogu i ukrasiti, pri čemu zalijevanje vodom u potpunosti izostaje. Alternativno se u tu svrhu možete koristiti i ukrasnim šljunkom. Ukrasi s loncima i vazama uvijek se mogu svestrano prilagoditi brojnim prigodama. A Vašoj kreativnosti neće biti postavljene nikakve granice.

Lonci i vaze
Lonci i vaze idealni su za ukrašavanje. Većina umjetnih biljki u internetskoj trgovini dostupna je s odgovarajućim loncima. No svejedno ćete pronaći mali izbor prikladnih lonaca za cvijeće. Vaze za cvijeće dostupne su u različitim izvedbama. Konična vaza savršeno je prikladna za cvijeće s dugačkim peteljkama, dok su okrugle vaze prikladne za male, ali raskošne kitice cvijeća. Unesite dašak proljeća u Vaše poduzeće tako što ćete svaki tjedan na stolu aranžirati svježe cvijeće u jednoj od ovih stilskih posuda. Vidjet ćete da će se kupci itekako oduševiti ovom jednostavnom, ali ipak vrlo učinkovitom dekoracijom.
Usporedba proizvoda