0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Volumen
Visina
Visina napunjenosti
Širina
Svojstvo
Oprema
Nosivost
Izvedba pokretnog kontejnera
Prikaži više
 

Kolica s kutijom

Tražite najbolje rješenje za jednostavan i praktičan transport malih stvari? Našli ste ga! Nudimo Vam brojna različita kolica s kutijama − od košare od žičane mreže ili žičanih kolica s kutijom pa do limenih kolica s kutijom s mogućnošću zaključavanja s preklopnom uzdužnom stijenkom. Odaberite prikladna pomagala za transport glede primjene, nosivosti i prostornosti.
Pronađeno je 161 proizvoda
| | |
Pronađeno je 161 proizvoda
Kolica s kutijom
Kolica s kutijom predstavljaju svestranu varijantu iz područja transportnih kolica i uređaja. Praktična pomična kolica mogu se upotrijebiti u razne svrhe te su prikladna za najrazličitije sektore u poduzeću. Paleta proizvoda seže od pomične košare od žičane mreže ili žičanih kolica s kutijom pa sve do limenih kolica s kutijom i mogućnošću zaključavanja te otklopivom uzdužnom stijenkom. Nosivost i volumen kolica s kutijom variraju ovisno o njihovu dotičnom području primjene. Transportna kolica s mogućnošću univerzalne primjene mogu se koristiti u području skladišta na raznim mjestima. Kod prijma robe ili sortiranja, u postupku komisioniranja kao transportna kutija ili u trgovini kao mobilna površina za skladištenje s koje se proizvodi skidaju s lakoćom – pomična kolica bit će Vaši vjerni suputnici.

Prava kolica s kutijom za svaku svrhu primjene
Područje primjene odlučuje o dimenzijama i konstrukciji kolica s kutijom. Za skladištenje i transport neosjetljive, lakše robe prikladna su primjerice mrežasta kolica. Ove žičane košare imaju volumen od 250 litara te se mogu opteretiti težinom do 250 kg. Žičane košare mogu se u praznom stanju složiti jedne u drugu radi uštede prostora te ih se na taj način može bez poteškoća skladištiti na malom prostoru. K tomu opcijski možete odabrati i odgovarajuće poklopce. Kod veće težine robe koju je potrebno transportirati možete posegnuti za masivnijim žičanim kolicima s kutijom. Ona mogu nositi terete do 500 kg te su k tomu opremljena protukliznom oblogom poda. Stabilne konstrukcije od praškasto lakiranog kutnog čelika u ovom će slučaju zajamčiti dugačak vijek trajanja i iznimnu opteretivosti. U pogonima u kojima je potrebno uvažiti higijenske standarde svakako se preporučuje primjena kolica s kutijom od aluminija. Ova su transportna kolica lagana, higijenski besprijekorna, bez mirisa te otporna na koroziju. K tomu su otporna na temperaturne oscilacije i jednostavna za čišćenje. Na raspolaganju Vam stoje volumeni od 150 litara do 1050 litara. Modeli s otklopivom bočnom stijenkom pri tome će Vam olakšati utovar i istovar iz kutija. Za ostala područja primjene k tomu Vam na raspolaganju stoje kolica s kutijom od čeličnog lima te kolica s drvenom kutijom. Njima se možete koristiti za propisno skupljanje i zbrinjavanje – a idealna su i za međuskladištenje. Sva transportna kolica imaju transportne kotače koji su otporni na habanje te ne ostavljaju tragove. Pouzdajte se pri odabiru Vaših kolica s kutijom u kvalitetu tvrtke KAISER+KRAFT.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda