Marka
Vrsta proizvoda
Izvedba naslona za ruke

Složive stolice, konferencijske stolice

Znate li koja je odlučujuća prednost ergonomičnih stolica za slaganje i konferencijskih stolica? Mjesto! A njega možete uzeti ili ga stvarati. To je zaista jednostavno. Dugački sastanci postaju »leđopušteniji« − a kada završe jednostavno ponovno slažete stolice jednu na drugu. Gotovo. To što stolice k tomu dobro izgledaju čini sjedenje još ljepšim.

U kategoriji Složive stolice, konferencijske stolice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Topstar, MAYER, Dauphin, EUROKRAFTpro, interstuhl, TrendOffice, EUROKRAFTbasic.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 101
Prikaz:

Složive stolice: prostor za sjedenje u potpunosti usklađen s potrebamaNeočekivano više sudionika na sastanku, dugačak popis gostiju za konferenciju, svakodnevni posjet velikog broja kupaca koji se teško može predvidjeti: dosta je prilika u kojima Vam treba više stolica nego što je to slučaj u radnoj svakodnevici. Srećom da su Vam brzo pri ruci složive stolice koje možete jednostavno pospremiti kad Vam više ne trebaju.Koje složive stolice postoje?Naš je asortiman sastavljen tako da sve naše konferencijske i višenamjenske stolove možete upotpuniti vizualno i funkcionalno odgovarajućim složivim stolicama. Pritom možete birati među različitim, dovoljno čvrstim drvenim modelima koji su prikladni za često postavljanje i uklanjanje cijelih redova stolica.I konferencijske stolice, koje su izrazito udobne i korisniku pružaju potporu tijekom zahtjevnih sastanaka, možete sastaviti prema vlastitim željama.Dobar ured ne može proći bez stolica za posjetitelje koje ovisno o svrsi mogu biti vrlo jednostavne ili vrhunski opremljene. Za sve vrste čekaonica možete naručiti klupe na nosaču koje zauzimaju malo prostora, a koje zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji sprečavaju neurednost premještanjem stolica u čekaonici.Na što trebam paziti pri izboru stolica za posjetitelje?Konferencije i sastanci mogu se produžiti i postati intenzivni. Zbog toga je važno da odaberete samo one složive stolice koje su izrazito udobne i koje ispunjavaju zahtjeve zdravog sjedenja. Usto ćete profitirati od veće koncentracije usmjerene na prezentaciju i moderiranje.Ako je velik broj sudionika u velikom prostoru – primjerice povodom izlaganja ili godišnje glavne skupštine – prikladno je uložiti u jednostavnije modele koji se mogu slagati. Načelno biste uvijek trebali donijeti odluku o izboru uzimajući u obzir odnos između prosječnog trajanja sjedenja i aktivnosti korisnika (slušanje, rad, komunikacija itd.) te učestalosti upotrebe stolice.Upotrebom složive stolice također šaljete suptilne znakove o važnosti njezinih korisnika. Upravo biste zbog toga trebali paziti na dobru kvalitetu i kvalitetan izgled stolica u svojoj najvažnijoj prostoriji za konferencije. Rado ćemo Vas savjetovati o tome, jednostavno nas kontaktirajte!