Marka
Vrsta proizvoda
Broj utičnica

Razdjelnici struje

Kad se u uredu ili proizvodnji zaprime nova radna pomagala, odmah ih počnemo tražiti: naravno, letve s utičnicama! Samo dobro da kod nas ne trebate dugo tražiti: nudimo Vam letve s utičnicama za računalo, svjetiljke, ventilatore, uređaje za plastificiranje i svu drugu opremu koja mora biti priključena na strujnu mrežu.

U kategoriji Razdjelnici struje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Brennenstuhl, Treston, ANKE.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 37
Prikaz:

Letve s utičnicama – bez njih ništa ne ideMožete li uopće zamisliti svijet bez letvi s utičnicama? Mi ne možemo. Priznajemo, možda se na prvu doima donekle pretjeranim višestruke utičnice smatrati neizostavnima, ali kada se jednom pogleda ispod pisaćih stolova, radnih postaja ili iza televizora u kući, brzo postaje jasno: letve s utičnicama svugdje su prisutne.A one danas postoje u brojnim izvedbama. Primjerice u kućištu od nehrđajućeg čelika za primjenu u čistim prostorima, ali i kao element za kombiniranje s određenim proizvodima kao što su kolica za prijenosno računalo Anke. Ako svoje uređaje želite redovito isključivati, to Vam se olakšava s pomoću letve s utičnicama i glavnim prekidačem. A budući da je poznato da se letve s utičnicama ne smiju priključivati jedne u druge, možete uložiti u dvostruke utičnice koje se mogu jednostavno priključiti na letvu s utičnicom Vašega radnog stola. Naše višestruke utičnice, dakako, raspolažu zaštitom od prenapona.Zašto trebam naručiti letve s utičnicama i zaštitom od prenapona?Budi li se i u Vama tijekom oluja osjećaji napetosti i uznemirenosti? To je normalno. Naime, gromovi i munje zaista mogu oštetiti Vašu opremu. Jedan udar munje u Vaš strujni vod dovoljan je kako bi nakon njega ostali brojni uređaji oštećeni prenaponom. Stoga Vam nudimo letve s utičnicama i zaštitom od prenapona koje osiguravaju ono što njihov naziv obećaje. Stoga pustite oluju da se iživi u prirodi, a ne u blagajni Vašeg poduzeća.Kako se mogu čistiti letve s utičnicama?Prašina i prljavština ne prežu ni pred letvama s utičnicama. A kada čistite svoje radno mjesto, zasigurno želite da višestruka utičnica iskri samo od čistoće, a ne zbog kratkog spoja. Stoga: nemojte samo započeti s čišćenjem, već uvažite nekoliko manjih pravila.

Kod mobilnih letvi s utičnicama  1. Odspojite višestruku utičnicu od struje.

  2. Sada možete ukloniti pokrov i prebrisati ga ili ga oprati u perilici posuđa. Ali postupajte oprezno: skinuto kućište smije se ponovno vijčano pričvrstiti tek nakon što se u potpunosti osuši. Drugi dio letve s utičnicama ni u kojem slučaju ne smije dospjeti u kontakt s tekućinama.


Kod fiksno montiranih letvi s utičnicama  1. Prije čišćenja izvucite letvu s utičnicama iz osigurača.

  2. S pomoću uređaja za mjerenje napona možete utvrditi da utičnicom zaista više ne protječe struja.

  3. Sada možete ukloniti i prebrisati kućište ili ga prati u perilici posuđa. Pri tome također vrijedi pravilo: pustiti kućište da se u potpunosti osuši i zatim ga ponovno vijčano pričvrstiti.


Profesionalne letve s utičnicama za profesionalceBez obzira na to jesu li dvostruke ili sedmerostruke, jesu li proširenje za Vaš radni stol ili klasično integrirane u Vaš namještaj za osobna računala – ovdje možete nabaviti odgovarajuće višestruke utičnice. No ako i dalje imate pitanja, jednostavno nam se obratite.