0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dužina
FEFCO kôd
Kategorija
Kvaliteta
Materijal
Nosivost
Širina
Visina
 

Kartonske kutije

»Pazi, stiže karton!« Kakav? Štancani, složeni, možda s poveznim poklopcem ili kartonska kutija za selidbu? Nudimo Vam najrazličitije kartonske kutije za zaštitu Vaše robe te bolji i lakši transport.
Pronađeno je 10 proizvoda
| | |
Neto
od 222,- kn
Novo
Ambalaža za fiksiranje
s umetkom za fiksiranje i okolnim kartonom, pak. 25 kom.
Cijena na upit
Novo
Ambalaža za fiksiranje
?sve u jednom?, pak. 40 kom.
Cijena na upit
Neto
od 727,- kn
Novo
Kartonske kutije za slanje
s automatskim dnom i samoljepljivim zaporom
Cijena na upit
Novo
Kartonske kutije za slanje
sa zaštitom od krađe
Cijena na upit
Neto
od 267,50 kn
Neto
od 439,50 kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Kartonske kutije
Pronađeno je 10 proizvoda
Kartonske kutije
Ovdje ćete pronaći kartonske kutije za učinkovitu zaštitu proizvoda i dobro rukovanje tijekom transporta i skladištenja. Neugodne reklamacije zbog oštećenja nastalih tijekom transporta i nezadovoljne kupce moći ćete izbjeći prikladnim kartonskim kutijama. Vrsta i način na koji će određeni proizvod dospjeti do kupca predstavlja posjetnicu za pomnost koju proizvođač ulaže u proizvodnju i slanje. Svrsishodne kartonske kutije stoga moraju zadovoljiti višestruke zahtjeve. U našem online asortimanu pronaći ćete odgovarajuće kartonske kutije za slanje Vaših proizvoda.

Učinkovitost kod pakiranja i slanja
Praktične kartonske kutije uvijek će pobuditi zadovoljstvo kupca. S jedne će strane naručena roba do njega dospjeti u onome prvorazrednom stanju u kojem je i poslana. S druge će strane profesionalno pakiranje dokazati kako ne štedite na važnim stvarima. S opsežnim odabirom visokokvalitetnih kartonskih kutija kod tvrtke KAISER+KRAFT vrlo je jednostavno pronaći optimalno rješenje za svaki problem u vezi s pakiranjem. U jednom ili više dijelova, u različitim veličinama i raznim oblicima ponudit će optimalnu zaštitu kod slanja i skladištenja. Odaberite sada odgovarajuće kartonske kutije za sigurnu zaštitu Vaših proizvoda u bogatom asortimanu za pakiranje i slanje. Naravno da ćete Vaš proizvod moći pronaći i izravno, preko odgovarajućeg FEFCO kôda (npr. FEFCO 0427).
Usporedba proizvoda