0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dužina
FEFCO kôd
Kategorija
Kvaliteta
Materijal
Nosivost
Širina
Visina
 

Kartonske kutije

»Pazi, stiže karton!« Kakav? Štancani, složeni, možda s poveznim poklopcem ili kartonska kutija za selidbu? Nudimo Vam najrazličitije kartonske kutije za zaštitu Vaše robe te bolji i lakši transport.
Pronađeno je 20 proizvoda
| | |
Neto
od 221,50 kn
Novo
Ambalaža za fiksiranje
s umetkom za fiksiranje i okolnim kartonom, pak. 25 kom.
Neto
od 1.720,- kn
Novo
Ambalaža za fiksiranje
?sve u jednom?, pak. 40 kom.
Neto
od 1.415,- kn
Neto
od 726,- kn
Novo
Kartonske kutije za slanje
s automatskim dnom i samoljepljivim zaporom
Neto
od 1.140,- kn
Novo
Kartonske kutije za slanje
sa zaštitom od krađe
Neto
od 1.215,- kn
Neto
od 267,- kn
Neto
od 443,50 kn
Profesionalne kutije
od 1-valnog kartona, FEFCO 0701
Neto
od 349,- kn
Profesionalne kutije
od 2-valnog kartona
Neto
od 1.715,- kn
Neto
od 929,- kn
Neto
od 1.100,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Kartonske kutije
Pronađeno je 20 proizvoda
Kartonske kutije
Ovdje ćete pronaći kartonske kutije za učinkovitu zaštitu proizvoda i dobro rukovanje tijekom transporta i skladištenja. Neugodne reklamacije zbog oštećenja nastalih tijekom transporta i nezadovoljne kupce moći ćete izbjeći prikladnim kartonskim kutijama. Vrsta i način na koji će određeni proizvod dospjeti do kupca predstavlja posjetnicu za pomnost koju proizvođač ulaže u proizvodnju i slanje. Svrsishodne kartonske kutije stoga moraju zadovoljiti višestruke zahtjeve. U našem online asortimanu pronaći ćete odgovarajuće kartonske kutije za slanje Vaših proizvoda.

Učinkovitost kod pakiranja i slanja
Praktične kartonske kutije uvijek će pobuditi zadovoljstvo kupca. S jedne će strane naručena roba do njega dospjeti u onome prvorazrednom stanju u kojem je i poslana. S druge će strane profesionalno pakiranje dokazati kako ne štedite na važnim stvarima. S opsežnim odabirom visokokvalitetnih kartonskih kutija kod tvrtke KAISER+KRAFT vrlo je jednostavno pronaći optimalno rješenje za svaki problem u vezi s pakiranjem. U jednom ili više dijelova, u različitim veličinama i raznim oblicima ponudit će optimalnu zaštitu kod slanja i skladištenja. Odaberite sada odgovarajuće kartonske kutije za sigurnu zaštitu Vaših proizvoda u bogatom asortimanu za pakiranje i slanje. Naravno da ćete Vaš proizvod moći pronaći i izravno, preko odgovarajućeg FEFCO kôda (npr. FEFCO 0427).
Usporedba proizvoda