Marka
FEFCO kôd
Kvaliteta

Kartonske kutije

»Pazi, stiže karton!« Kakav? Štancani, složeni, možda s poveznim poklopcem ili kartonska kutija za selidbu? Nudimo Vam najrazličitije kartonske kutije za zaštitu Vaše robe te bolji i lakši transport.

U kategoriji Kartonske kutije nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTbasic.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 21
Prikaz:
Kartonske kutije
Ovdje ćete pronaći kartonske kutije za učinkovitu zaštitu proizvoda i dobro rukovanje tijekom transporta i skladištenja. Neugodne reklamacije zbog oštećenja nastalih tijekom transporta i nezadovoljne kupce moći ćete izbjeći prikladnim kartonskim kutijama. Vrsta i način na koji će određeni proizvod dospjeti do kupca predstavlja posjetnicu za pomnost koju proizvođač ulaže u proizvodnju i slanje. Svrsishodne kartonske kutije stoga moraju zadovoljiti višestruke zahtjeve. U našem online asortimanu pronaći ćete odgovarajuće kartonske kutije za slanje Vaših proizvoda.

Učinkovitost kod pakiranja i slanja
Praktične kartonske kutije uvijek će pobuditi zadovoljstvo kupca. S jedne će strane naručena roba do njega dospjeti u onome prvorazrednom stanju u kojem je i poslana. S druge će strane profesionalno pakiranje dokazati kako ne štedite na važnim stvarima. S opsežnim odabirom visokokvalitetnih kartonskih kutija kod tvrtke KAISER+KRAFT vrlo je jednostavno pronaći optimalno rješenje za svaki problem u vezi s pakiranjem. U jednom ili više dijelova, u različitim veličinama i raznim oblicima ponudit će optimalnu zaštitu kod slanja i skladištenja. Odaberite sada odgovarajuće kartonske kutije za sigurnu zaštitu Vaših proizvoda u bogatom asortimanu za pakiranje i slanje. Naravno da ćete Vaš proizvod moći pronaći i izravno, preko odgovarajućeg FEFCO kôda (npr. FEFCO 0427).