Povratak
Savjetnik za proizvode Skladište

Ovako ćete pronaći pravi sustav regala za svoje skladište

Od silnih regala više Vam ništa nije jasno? Mislili ste da znate sve o sustavima regala, ali Vas je upravo pri izboru uhvatila nesigurnost? Ili samo želite znati koja rješenja na koja niste ni pomislili postoje na tržištu? Nije važno što Vas je navelo da kliknete na naš savjetnik za skladišne regale – ovdje ćete pronaći odgovore koje tražite!

Postavljajte prava pitanja

Vjerojatno ste – razumljivo – imali idealističku predodžbu da morate samo »pucnuti prstima« i odmah će Vam se prikazati svi skladišni regali koji savršeno odgovaraju Vašim zahtjevima i poslovnim procesima.

Nažalost, moramo Vas razočarati jer je loptica opet na Vašoj strani. Prije nego se bacite u potragu za savršenim novim sustavom regala, morate se pozabaviti pitanjem što zapravo želite – a to će Vam najlakše uspjeti uz sljedeća tipična pitanja. Tako ćete se malo-pomalo približiti savršenom rješenju:

  • Što želite skladištiti? Palete, mrežaste kontejnere, pojedinačne kartonske kutije, dugačku robu, komadnu robu…?
  • Koliko je velika i teška roba koju skladištite?
  • Koliko prostora imate na raspolaganju i koliko prostora trebate?
  • Koja se roba koristi često i zato mora biti lako dostupna, a koja se koristi rjeđe?
  • Kakav je obrtaj robe?
  • Želite li svoje skladište urediti ispočetka ili želite proširiti postojeći sustav regala?

Pazite na detalje

To Vas sigurno nije iznenadilo: o odluci o novom skladišnom sustavu s regalima trebali biste dobro promisliti. Osim prave vrste regala postoje i mnogobrojni drugi čimbenici koji odlučuju o uspjehu ili neuspjehu Vašeg skladišta. Tri ćemo Vam predstaviti ovdje:

DOBRO PROVJERI PRIJE NEGO ŠTO SE VEŽEŠ

Bez obzira na to o kojem će se sustavu regala na kraju raditi: morate biti sigurni da time donosite prilično dalekosežnu odluku jer se različite marke i serije regala ne mogu uvijek bez problema kombinirati. Zato savjetujemo: ako niste sigurni, pitajte nas za savjet – mi znamo što ide s čim i rado ćemo Vam pomoći!

Kontaktirajte nas!

DOBAR PLAN JE SVE

Naravno, slobodno možete odabrati najsuvremeniji, najbolji i najskuplji regal iz našeg asortimana. Ali od toga nećete imati puno koristi ako prije toga niste dobro razmislili o kretanjima i radnim procesima u svojem skladištu i o tome kako želite iskoristiti postojeći prostor. Zato nam dopustite da Vam u tome pomognemo. Mi volimo planirati skladišta!

Kontaktirajte nas!

BEZ TEBE SAM IZGUBLJEN

Kao auto bez guma, kao juha bez soli … takav je skladišni regal bez odgovarajuće dodatne opreme. Nije važno radi li se o spojevima, policama, prečkama, pregradnim stijenkama, elementima za zaštitu od sudaranja ili natpisima za kutije za regale – prava oprema omogućit će Vam da svoje skladišne regale još bolje prilagodite vlastitim potrebama. I tek ćete ih time učiniti savršenima.

Do naše dodatne opreme

Drugi proizvodi za skladište

POŠALJITE SVOJE AGENTE ZA PRETRAŽIVANJE

Ako u našoj internetskoj trgovini odmah krenete u potragu za odgovarajućim sustavom regala, svakako iskoristite mogućnosti filtriranja – one će Vam višestruko olakšati pronalaženje novog regala: uz standardno filtriranje prema cijeni, boji, dimenzijama i korištenim materijalima većinu naših modela moći ćete prethodno razvrstati i prema sljedećim kriterijima:

  • maksimalnoj nosivosti police odnosno regala
  • vrsti regala: dogradni regal, osnovni regal itd.
  • broju pretinaca odnosno polica
  • dužini nosača

PRONAĐITE ODGOVARAJUĆU VRSTU REGALA

U nastavku smo za Vas napravili kratak i kompaktan sažetak karakterističnih obilježja najčešćih vrsta skladišnih regala kako biste mogli saznati koji je oblik regala najbolji za koju robu. A puno više informacija o prednostima i nedostacima pojedinih regala saznat ćete u pojedinim kategorijama!

Za sve što je teško: REGALI ZA TEŠKE TERETE

Ova vrsta regala ne zahtijeva puno objašnjavanja: regali za teške terete uvijek su najbolji izbor kad želite pospremati robu velike vlastite težine. A naravno da su savršeni i kad imate puno male robe koja tek u ukupnom zbroju ima veću težinu – kamen po kamen palača. Zato je ova vrsta regala ekstremno stabilna – nikakvo čudo uz police i regale s djelomice nevjerojatno velikom nosivošću. Jak, jači, regal za teške terete!

Do regala za teške terete

Za sve što je dugačko: KONZOLNI REGALI

Drvene letve, cijevi, ploče, daske, šipke… mnogo robe za skladištenje jednostavno ne stane u klasične standardne regale. Za takve specijalne slučajeve stvoren je konzolni regal u kojem se roba može skladištiti u stojećem ili ležećem položaju. Ova se vrsta regala koristi npr. u proizvodnji motornih vozila ili u pogonima za izradu namještaja; dodatne funkcije poput zaštite od kotrljanja i dr. brinu se za to da sve ostane na svojem mjestu.

Do konzolnih ormara

Za sve što je glomazno: ŠIROKI REGALI

Preveliko, predebelo, prenezgrapno, gubitak kontrole? Sve su to strane riječi za naše široke regale. Ova vrsta regala uvijek je prava stvar kad se radi o robi veličine XXXL. Zahvaljujući posebno širokim pretincima i velikoj nosivosti svake razine čak se i ekstremno glomazna roba može dobro pospremiti; a jednostavna utična konstrukcija osigurava visoku razinu fleksibilnosti. Ne ide? Ipak ide!

Do širokih regala

Za maksimalnu fleksibilnost: SASTAVNI REGALI

Ah, kad bi bar sve bilo tako jednostavno: sastavne regale možete montirati brzo i jednostavno bez ikakvog alata, a jednako ih lako možete i proširiti, pregraditi i kombinirati. Dakle, nije važno koliko će se promijeniti Vaše skladište – Vaši se sastavni regali uvijek mijenjaju s njim.

Do sastavnih regala

Za brzo komisioniranje: PALETNI REGALI

Izuzetno omiljeni, izuzetno rašireni: naši paletni regali. Glavne karakteristike: izravno se mogu puniti i prazniti npr. viličarom i u pravilu nemaju dodatne police jer se palete, mrežasti kontejneri itd. postavljaju izravno na nosače polica. Pravi klasik za uređenje skladišta!

Do paletnih regala

Za male dijelove i C dijelove: REGALI ZA KUTIJE

Savršeni regali za skladištenje za sve pedante i stručnjake za organizaciju: naši regali za kutije i male dijelove. Omogućavaju veliki volumen skladištenja na vrlo malom prostoru i idealni su kao skladišta za dijelove za pripremu materijala u proizvodnji, montaži i dr. I nema više dugog traženja!

Do regala za kutije

Od pojedinih komponenti preko različitih područja primjene pa sve do pet apsolutnih prednosti – u našem savjetniku za proizvode saželi smo sve što svakako morate znati o sastavnim regalima. Sada se informirajte o sastavnim regalima

Naši najbolji proizvodi iz ovog savjetnika
Relevantno
Količina proizvoda: 766
Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika