0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
 

Servisne usluge

Ako nešto nudimo, onda to i izvodimo. Naša je želja da Vi budete zadovoljni s našim uslugama i da s veseljem naručujete kod nas. Zato ste Vi kod nas uvijek u središtu naše pozornosti. Ne samo da Vas pratimo tijekom kupovanja nego Vam i prije i nakon Vaše kupovine vrlo rado priskačemo u pomoć. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.
Pronađeno je 12 proizvoda
| | |
asecos - Isporuka izravno na mjesto uporabe
za ormar za opasne tvari - širina ormara otprilike 600 mm
Cijena na upit
asecos - Isporuka izravno na mjesto uporabe
za ormar za opasne tvari - širina ormara otprilike 900 mm
Cijena na upit
asecos - Isporuka izravno na mjesto uporabe
za ormar za opasne tvari - širina ormara otprilike 1200 mm
Cijena na upit
Servisna služba za transport trezora
isporuka izravno na mjesto uporabe
Cijena na upit
Usluga zbrinjavanja trezora
cijena po kilogramu
Cijena na upit
Istovar
nadoplata
Cijena na upit
Istovar
s prijenosnim viličarom
Cijena na upit
Pomagalo za istovar kranom / viličarom
za skladišne kontejnere za opasne tvari
Cijena na upit
Posebni model
individualno prema Vašim željama
Cijena na upit
Rezervni dio
za proizvod
Cijena na upit
Posebno lakiranje
dostupno u gotovo svakoj RAL boji
Neto
0,15 kn
Pronađeno je 12 proizvoda
Servisne usluge
Servisne usluge mogu se jednostavno naručiti zajedno s brojnim proizvodima iz naše online ponude. Radna svakodnevica često sa sobom donosi probleme koje je bez vlastite opreme nemoguće ili vrlo teško riješiti. Stari trezor potrebno je odvesti i zamijeniti novim. Dostavlja se novi uredski namještaj, no njegovo postavljanje nije uključeno u cijenu. Potrebno je provesti istovar iz teretnog vozila, no ono ne može dospjeti izravno do skladišne hale. Ili Vam je pak potrebno CAD planiranje. U tim je slučajevima itekako praktično rezervirati servisne usluge kako se vlastita proizvodnja ne bi bespotrebno ometala prolaskom osoblja ili postavljanjem opreme. Školovana radna snaga s profesionalnim radnim uređajima i dodatnom opremom svrsishodno će i stručno obaviti sve potrebne zadatke. A Vi time ostvarujete uštedu vremena i novca.

Naša pomoć Vaš je zgoditak
Samo jednim klikom možete dodatno rezervirati profesionalne servisne usluge kako biste brzo i povoljno riješili zadatke koji se možda nalaze izvan područja aktivnosti Vašega poduzeća. Za radove koji nastupaju samo jedanput smisleno je rezervirati odgovarajuće servisne usluge. Prepustite tvrtki KAISER+KRAFT da učinkovito obavi neplanirane zadaće. Ponuđene servisne usluge u jednakoj mjeri uključuju siguran transport trezora kao i stručni istovar teretnog vozila viličarom. Brzo održavanje i stručna usluga montaže za uredski namještaj svih vrsta te nabava rezervnih dijelova također čine dio servisnih usluga tvrtke KAISER+KRAFT.
Usporedba proizvoda