0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Izvlačenje užeta
Nosivost
 

Opružne dizalice

Prijeđite sada – na ergonomična radna mjesta s opružnim dizalicama. Koja je njihova prednost? Vaši djelatnici podizat će i pomicati obratke i radne materijale u tren oka, bez primjene sile, a time će i štititi svoje zdravlje. Usporedite opružne dizalice sada!
Pronađeno je 6 proizvoda
| | |
Profesionalna opružna dizalica
sa zaštitom od ispadanja
Neto
od 1.095,- kn
Opružna dizalica
izvlačenje užeta 1700 mm
Neto
od 479,- kn
Balanser
izvlačenje užeta 2000 mm
Neto
od 3.090,- kn
Profesionalna opružna dizalica
bez zaštite od ispadanja
Neto
od 429,- kn
Profesionalna opružna dizalica
sa zaštitom od ispadanja i automatskom blokadom
Neto
od 1.645,- kn
Balanser
dužina užeta 2000 mm, ručno blokiranje bubnja
Neto
od 5.500,- kn
Pronađeno je 6 proizvoda

Opružne dizalice – radite bez opterećivanja leđaErgonomično raditi znači svesti opterećenja u pogledu zdravlja na najnižu razinu. S opružnim dizalicama tvrtke KAISER+KRAFT to se također može postići u montaži i za pokretnom trakom.Način funkcioniranja opružnih dizalica i balanseraOpružna dizalica sastoji se od jednoga kabelskog namota s oprugom. Na njezinu je vrhu pričvršćena naprava za vješanje, a na kraju užeta nalazi se karabiner kuka u koju možete objesiti svoj teret. Tako imate mogućnost čuvanja alata kao što su bušilice u visećem položaju na odgovarajućoj visini, a po potrebi ih također možete privući sebi. Kada pustite alat, on se automatski vraća u svoj ishodišni položaj – barem kada je riječ o uobičajenoj opružnoj dizalici.Drukčiji je slučaj posrijedi kada je riječ o balanseru s koničnim namotom. On pridržava teret nakon otpuštanja u visećem položaju. Čak i ako se odlučite za opružnu dizalicu s funkcijom blokiranja, svoj alat možete fiksirati u zraku – što je idealno za dulji rad kod kojeg se traži preciznost.Ovako opružne dizalice olakšavaju radKoliko je temeljno načelo jednostavno, toliko su prednosti opružnih dizalica i balansera svestrane:


  • Ergonomičan rad: opružnim dizalicama sprječavaju se bespotrebna naprezanja i istezanja tijekom montažnih radova te se smanjuje težina alata. Tako ćete izbjeći jednostrana opterećenja i pojavu naznaka umora.

  • Besprijekorni radni procesi: kada je sve što Vam je potrebno nadohvat ruke, rad će protjecati brže i bit ćete produktivniji.

  • Red na radnom mjestu: dugačkom pospremanju došao je kraj. Opružna dizalica automatski vraća alat u ishodišni položaj.

  • Veća sigurnost: tijekom višesatne montaže brzo se može dogoditi da Vam alat klizne iz ruku. Opružne dizalice sprječavaju da on završi na stopalima Vaših djelatnika, a modeli sa zaštitom od padanja čak i u slučaju da opruga pukne. Time se sprječava nastanak ozljeda i štiti skupi alat.


Naše opružne dizalice mogu se montirati i demontirati u samo nekoliko poteza, ovisno o tome gdje su Vam one potrebne.Važni kriteriji za odabir opružnih dizalicaSredišnje je svojstvo opružnih dizalica njihova nosivost. Jednostavne opružne dizalice drže predmete težine do 14 kilograma, dok su balanseri prikladni i za znatno teže alate. Dužina užeta također ima važnu ulogu. Tijekom odabira obratite pozornost na visinu na kojoj želite pričvrstiti opružnu dizalicu te koje su kretnje Vaših djelatnika tijekom rada, odnosno koliko im je manevarskog prostora potrebno.Naposljetku ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT dobiti opružne dizalice sa i bez funkcije blokiranja i zaštite od padanja. Ako niste sigurni koja je opružna dizalica idealno prilagođena Vašim potrebama, najbolje bi bilo da upitate nas. Rado ćemo Vam pomoći i kod odabira drugih podiznih uređaja, od električnih lančanih dizalica i užnih vitala pa sve do kranova.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda