O nama

EUROKRAFT

Novoosmišljene, novoizrađene vlastite marke provjerene kvalitete.

Tko kaže da tradicija i napredak ne idu zajedno? Da se etablirane marke ne mogu promijeniti? Gdje piše da sve mora uvijek ostati jednako? Nigdje!

Baš tako. EUROKRAFT se ne može svrstati ni u jednu ladicu, dakle imamo slobodu razmišljanja. Stoga smo za Vas ponovno osmislili naše vlastite marke: zadržali smo snagu i pouzdanost te kvalitetu i dugovječnost. Tako će Vas EUROKRAFT nastaviti snažno pratiti i podržavati u radnoj svakodnevici brojnim poznatim proizvodima i još brojnijim novim proizvodima. Podrazumijeva se da odnos cijene i zadovoljstva ostaje izvanredan kao i dosad.

SADA DOLAZI ALI – ALI POZITIVAN

Ali dali smo marki EUROKRAFT novi izgled za moderan, svjež i upečatljiv dojam – te novu strukturu marki za više praktičnosti i jasnoće. Sve proizvode naše vlastite marke možete sada pronaći u zajedničkom asortimanu KAISER+KRAFT. Od radionice preko skladišta do ureda i pogona, snaga marke EUROKRAFT prisutna je svugdje – i čeka da je ponovno otkrijete.

EUROKRAFTbasic

Raditi dobro može biti sasvim jednostavno – ako bazu čine pravi proizvodi.

Kako bismo Vam ponudili najbolje od najboljih, uvijek krećemo od onoga što je bitno. Stoga smo kod marke EUROKRAFTbasic izostavili sve što je suvišno i koncentrirali se na funkcionalnu upotrebu: je li proizvod prikladan za praktičnu upotrebu? Može li izdržati veća opterećenja? Je li jednostavan za upotrebu? I ispunjavamo li njime svoja obećanja?

Odgovor? Definitivno da! S čvrstim, pouzdanim proizvodima osnovne kvalitete marka EUROKRAFTbasic nudi upravo pravo rješenje za početnike za manje projekte i zadatke. Također oduševljava praktičnošću, upotrebljivošću i prikladnošću za svakodnevnu upotrebu. Nema nepotrebnih dodataka, nema komplikacija. Isto vrijedi i za cijenu: proizvodi marke EUROKRAFTbasic dostupni su po atraktivnoj početnoj cijeni koja jamči i sjajno raspoloženje.

Što marku EUROKRAFTbasic čini Vašom čvrstom bazom za gotovo sve projekte:

 • Pouzdana osnovna kvaliteta po pravednoj cijeni
 • Širok asortiman za svakodnevnu upotrebu
 • Brza dostupnost
 • 3-godišnje jamstvo
 • Proizvodi razvijeni u skladu sa standardima KAISER+KRAFT
Vlastite marke 251

EUROKRAFTpro

Vrhunski proizvodi za profesionalce – uključujući 100%-tno jamstvo zadovoljstva.

Naša vlastita marka EUROKRAFTpro zapravo je obećanje. I to obećanje vrhunske kvalitete i pouzdanosti. U ovom novom asortimanu objedinili smo za Vas kumulativnu stručnost naših proizvoda Office Akktiv, EUROKRAFT i EUROKRAFT Active Green. Rezultati ovog posebnog spoja mogu se dobro opisati jednom riječju: više. Više funkcija, više fleksibilnosti, više vrhunske kvalitete i više jamstva. Marka EUROKRAFTpro nudi Vam dakle vrhunske proizvode koji Vam mnogo toga pružaju, čak i pri svakodnevnoj intenzivnoj upotrebi. Naime, ovi su proizvodi snažni i praktični, ergonomični i sigurni. Ako Vam to još nije dovoljno: po želji su dostupne i dodatne značajke, najmanje 10 godina jamstva i brojni proizvodi s oznakom Active Green proizvedeni uz uštedu resursa, što ih čini održivima.

Ukratko: EUROKRAFTpro marka je proizvoda koje ćete voljeti. Naime, ne biste ni trebali pristati na manje od 100%.

Što čini marku EUROKRAFTpro Vašim profesionalnim partnerom u poslovanju:

 • Iznimno kvalitetno proizvedeni proizvodi
 • Kontinuirano visoki standardi kvalitete
 • Najmanje 10 godina jamstva
 • 5 godina postprodajnih usluga
 • Velika fleksibilnost zahvaljujući dodatnoj opremi i mogućnostima kombiniranja
 • Izvanredna dostupnost rezervnih dijelova
 • Posebne izvedbe za klijente omogućavaju jedinstvena rješenja
 • Oznaka Active Green za održive proizvode
Vlastite marke 254

Ne prepoznajete zelene proizvode na prvi pogled?

Od sada možete s oznakom activeGREEN

Svi proizvodi našeg asortimana ispunjavaju posebno održive kriterije te su od sada za Vas istaknuti sa activeGREEN oznakom.

Pod tom oznakom spada EUROKRAFTpro proizvodi i mnoge druge marke poznatih proizvođača. A rast tek počinje- povećati ćemo udio "zelenih" proizvoda. Sve za Vas kod nas.

Vlastite marke wt$

Uložite odmah u pouzdanost, sigurnost i dugovječnost. I u dvije snažne marke. S markama EUROKRAFTbasic i EUROKRAFTpro sve što Vam je važno, dolazi točno tamo gdje je važno: kod Vas.

No to je tek početak, veselite se skorom dolasku brojnih novih proizvoda naših vlastitih marki vrhunske kvalitete KAISER+KRAFT. Ostanite u tijeku na kaiserkraft.hr!