Projekt MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH

Idemo u visine!

Zadatak

Društvo MVA zapošljava oko 89 ljudi koji danonoćno, 365 dana u godini rade kako bi osigurali da se preostali otpad iz Bonna i regije, kao i industrijski otpad iz okoline koji više nije prikladan za recikliranje s pomoću inovativnih tehnologija termički reciklira na ekološki prihvatljiv i održiv način.

Bili smo u potrazi za rješenjem za postojeći sustav regala koji bi omogućio jednostavno transportiranje komponenti koje se skladište iz prizemlja na prvi kat bez napora.

Rješenje

Ako nešto treba transportirati od točke A do točke B ili, kao u ovom slučaju, odozdo prema gore, samo jedna stvar može pomoći: mini dizalice. Naši su stručnjaci razvili ovaj praktičan podizni uređaj i uređaj za podizanje kao posebnu izvedbu.

Rezultat: sustav teretnih dizala koji je prilagođen postojećem regalu.

Referenca Müllverwertungsanlage Bonn GmbH ler

Projekt

Tvrtka KAISER+KRAFT već je ranije društvu MVA isporučila sustav regala s policama. Stoga je sa svojim 100 %-tnim iskustvom i sveobuhvatnim znanjem o vlastitim ponudama proizvoda bila u stanju isporučiti traženo teretno dizalo koje odgovara sustavu. U ovom slučaju prvenstveno je trebalo provjeriti uvjete na licu mjesta.

Prvi korak prema rješenju, stručnoj integraciji sustava teretnih dizala, uvijek je sastanak s klijentom na licu mjesta. Na taj način naš projektni tim može stvoriti točnu sliku trenutačnog stanja i uključiti ga u planiranje. Osim toga, naši stručnjaci dodatnu pozornost posvećuju i individualnim potrebama kupaca. Tek nakon toga vršimo mjerenja za buduće teretno dizalo.

Poseban izazov

Kako bi se sustav teretnih dizala »izrađen po narudžbi« precizno uklopio, prvenstveno je bilo potrebno pametno raditi na licu mjesta. Naime, za ovaj projekt bilo je potrebno paziti na sigurnost zaposlenika i provjeravati je prilikom odabira prikladnog mjesta za teretno dizalo. U samoj hali bio je dostupan samo ograničen prostor za oboje. Kao tim smo došli do rješenja.

Uz podršku klijenta – stručnjaka za uvjete na licu mjesta i odgovarajuće radne procese – te projektno iskustvo naših stručnjaka, pronađeno je najprikladnije mjesto. Zaposlenici i teret koji prevoze sada se sigurno, ergonomski i praktično kreću »odozdo prema gore«.

Referenca Müllverwertungsanlage Bonn GmbH ler
Referenca Müllverwertungsanlage Bonn GmbH mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: