Projekt za tvrtku Keystone Development

Jedno mjesto za sve

Projekt

Zadatak

S arhitektonskim uredom HCI po nalogu tvrtke Keystone Development AG trebali smo projektirati i izgraditi skladišnu halu u mjestu Küssnacht (Švicarska). Poduzeće OMIDA dobivene skladišne površine upotrebljava za skladištenje homeopatskih lijekova i soli Dr. Schüssler.

Rješenje

Dimenzije regala bile su osnova za planiranje skladišta. Time je stvorena prostrana hala za skladištenje u kojoj se prostor za regale može maksimalno fleksibilno proširiti ili smanjiti. Za impresivan dojam pobrinuli su se omjer cijene i kvalitete te osobno savjetovanje kod klijenta na licu mjesta i na gradilištu.

Fabio Martella, voditelj projekta KAISER+KRAFT

»Projekt je bio jako zabavan. Obje strane cijenile su dobru suradnju.«

Isporučeno na vrijeme

Samo je montaža regala trajala četiri tjedna. Sljedeće brojke najbolje ilustriraju veličinu projekta: ukupno je isporučeno i ugrađeno 54 tona čeličnog materijala, 304 okvira stalaka (visina okvira do 7000 mm), 1558 čeličnih nosača i 92 odbojnih kutnika. Uz to svaka je razina regala opremljena sustavom prskalica: specijalna izrada kod koje je visinu vješanja nosača trebalo prethodno točno definirati jer naknadne prilagodbe više nisu moguće.

Projekt je protekao vrlo dobro za sve sudionike upravo zato što je poštovan i vremenski plan. Razlog tome je i to što smo na više sastanaka uspjeli iskoordinirati i dobro dogovoriti složeni vremenski raspored – od planiranja preko isporuke paletnih regala pa sve do ugradnje prskalica te dogovora između kućnog tehničara, električara i montera ventilacije.

Poseban izazov

Veliki napori u koordinaciji i velike dimenzije sustava (2512 četvornih metara skladišne površine i 3162 palete) bili su središnji čimbenici projekta koje je trebalo savladati.

Keystone Development wt$
Keystone Development mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: