Projekt WILO

Tvornica u tvornici

Projekt

Zadatak

U dijelom novoizgrađenoj, a dijelom preuređenoj pametnoj tvornici WILO pokazala se potreba za većim brojem ureda u hali i za sustavom pregradnih stijenki. Prostorni koncept trebao je omogućiti formiranje radnih mjesta u pogonu.

Rješenje

Fleksibilni sustav ureda u hali koji bez ikakvih problema omogućuje vrlo brzo i ekonomično preuređenje – neovisno o tome radi li se o pregradnji, proširenju ili preseljenju ureda u hali.

»Ono što je bilo dogovoreno, tvrtka KAISER+KRAFT realizirala je 1:1. Bila je to zaista vrlo, vrlo ugodna suradnja.«

Michael Köhler, voditelj projekta grupe WILO

Svi zadaci na jednom mjestu

Tijekom planiranja i realizacije projekta trebalo je uzeti u obzir i koordinirati mnogo čimbenika. Počevši od pojedinačnih proizvoda čiju je dostupnost i vrijeme isporuke trebalo uskladiti s važnim projektnim fazama. Pa sve do zahtjeva da prostorni koncept omogućava maksimalnu fleksibilnost, a da istovremeno ispunjava najviše zahtjeve kvalitete, održivosti i zvučne izolacije.

Važni čimbenici uspjeha bili su planiranje i potpora. Uspjelo se osigurati poštovanje vremenskog plana, pa su čak i nepredviđene željene izmjene klijenta odmah uspješno prilagođene.

Galerija slika

Fleksibilni sustav ureda u halama za WILO wt$

Posebni izazov

Planiranje i realizacija fleksibilnih ureda u hali tekli su paralelno s novogradnjom i pregradnjom pametne tvornice WILO. To je dovelo do vrlo gustog vremenskog plana jer je trebalo uzeti u obzir i druge radove poput elektrifikacije, polaganja poda i ugradnje strojeva.

Fleksibilni sustav ureda u halama za WILO mg$

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: