Projekt za tvrtku Bohle Isoliertechnik

Savršeno integriran, vrhunski izoliran

Projekt

Zadatak

Grupacija Bohle djeluje u građevinskoj industriji te pruža sveobuhvatno stručno znanje i iskustvo. Ako je primjerice potrebno spriječiti neželjene gubitke energije te upotrijebiti toplinsku ili zvučnu izolaciju, tu su stručnjaci tvrtke Bohle Isoliertechnik GmbH iz Kölna. Jednom od tih stručnjaka sad je bio potreban novi ured koji je trebalo integrirati u sâm pogon.

Bohle Isoliertechnik wt$

Rješenje

Realizaciji projekta prethodilo je detaljno, osobno savjetovanje na licu mjesta. Klijentu je zatim uskoro predstavljena ponuda za zvučno izolirani, fleksibilni sustav ureda u hali. Nakon detaljnog planiranja, uključujući i izradu tlocrta, projekt je u vrlo kratkom vremenu i bez zastoja realiziran u skladu sa željama klijenta.

Bohle Isoliertechnik wt$

Bohle Isoliertechnik

»Apsolutno smo zadovoljni realizacijom ureda u hali. Suradnja s tvrtkom kaiserkraft zaista je bila vrhunska. Djelatnici ne samo da su kompetentni, nego su nam uvijek bili dostupni telefonom ili e-poštom.«

Iako se ured u hali sastoji od standardnih elemenata, ipak smo ga uspjeli prilagoditi u skladu sa zahtjevima klijenta i savršeno integrirati u proizvodnu halu. Ta je fleksibilnost sustava u potpunosti ispunila postavljene zahtjeve.

Klijenta su na kraju ponajprije zadivili kvaliteta ugrađenih materijala, smanjenje razine buke u uredu te cjelokupni paket sa zajamčenim terminom dovršetka i otvorenim, iskrenim savjetovanjem.

Poseban izazov

Ured je trebalo integrirati u pogon. Zato je, zbog vrlo visoke razine buke, u sustav ureda u hali bilo potrebno ugraditi kvalitetne elemente za zvučnu izolaciju.

Koncept je uspio: smanjenje razine buke u uredu jasno se osjeća.

Bohle Isoliertechnik wt$
Bohle Isoliertechnik mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: