Projekt za tvrtku BIW Isolierstoffe

Sve na svome mjestu

Projekt

Zadatak

Poduzeće BIW Isolierstoffe spada među vodeće proizvođače na polju vrhunskih izolacijskih materijala i brtvenih elemenata za sve temperature. U novogradnju je trebalo smjestiti svlačionicu za žene i muškarce s ormarićima koja u skladu s čl. 34. Uredbe o radnim mjestima omogućuju odvajanje osobne i radne odjeće. Cilj: maksimalno iskorištavanje prostorija uz poštovanje Uredbe o radnim mjestima.

Rješenje

Posebno zahvaljujući osobnom savjetovanju na licu mjesta izrađen je prijedlog rješenja koje savršeno odgovara poduzeću BIW: jasno prepoznatljivo kodiranje u boji (naizmjenično RAL 7035 svijetlosiva i RAL 5010 encijan plava) na vratima te prilagođavanje ormarića kosim krovovima. Još jedna prednost: usluga. Transport, postavljanje, montaža i zbrinjavanje ambalaže zaokružili su ponudu.

Michael Runte, voditelj projekta kaiserkraft

»Uspjeli smo ispuniti sve zahtjeve na potpuno zadovoljstvo našeg klijenta.«

S encijan plavom pogodili smo u sridu

Zahvaljujući jasnom kodiranju boja ormarići s jedne strane udovoljavaju Uredbi o radnim mjestima, a s druge savršeno odgovaraju samom poduzeću. Boja RAL 5010 encijan plava izvedena je iz logotipa tvrtke te je u skladu s korporativnim identitetom.

Taj je vrlo dobar rezultat prije svega ostvaren osobnim savjetovanjem. Planiranje prostorija, mjerenje, prilagodbe i odabir boja izvršeni su u bliskoj suradnji s klijentom. Na kraju je rješenje dobiveno kombinacijom koncepta rješenja i cjelokupnog paketa usluga.

Poseban izazov

U načelu je trebalo udovoljiti dvama zahtjevima: željama klijenta i zakonskim odredbama Uredbe za radna mjesta koja određuje odvojeni smještaj osobne i radne odjeće.

BIW Isolierstoffe wt$
BIW Isolierstoffe mg$

Obratite nam se!

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba: