0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Materijal površine sjedala i naslona
Visina sjedala
 

Naslonjači

Tko uopće tvrdi da poslovanje katkad ne bi moglo biti udobno? Mi zasigurno ne. Mi smo ljubitelji »lijenih trenutaka«. Zašto? Pa sjednite malo u naše udobne klupske naslonjače i razumjet ćete nas. Jednostavno se naslonite i opustite na trenutak. To su mali trenutci sreće u radnoj svakodnevici.
Pronađeno je 3 proizvoda
| | |
Klupski naslonjač
presvlaka od poliuretana
Neto
1.595,- kn
Klupski naslonjač
presvlaka od kože/umjetne kože
Neto
1.895,- kn
Klupski naslonjač, kutni
VxŠxD 850 x 575 x 530 mm
Neto
1.895,- kn
Pronađeno je 3 proizvoda
Naslonjači
Udobni klupski naslonjači u loungeu poduzeća, naslonjači za posjetitelje i koktel fotelje privlačnog dizajna: online možete kupiti suvremeni namještaj za sjedenje koji predstavlja reprezentativnu opciju za svako poduzeće. Ma koliko je važno omogućiti prostore za boravak zaposlenicima za stanku za ručak u kojima će se svi osjećati dobro, jednako je odlučujuće imati prikladne prostorije za posjetitelje i partnerska poduzeća. Onaj tko svoje vrijeme čekanja može skratiti u opuštajućem naslonjaču koji jamči veliku udobnost sjedenja oprostit će i neplanirana kašnjenja. Onaj tko svoje mjesto u prostoriji za čekanje može zauzeti za barskim stolom na elegantnom lounge naslonjaču lakše će se upustiti u razgovor s drugim gostima. Stolice i stolovi privlačnog izgleda za oblikovanje takvih prostorija kod nas ćete pronaći kako s varijabilnim tekstilnim presvlakama od materijala Softex ili kože tako i u izvedbi drva ili kvalitetne plastike. Površine stolova dostupne su u različitim oblicima. Bez obzira na to je li riječ o zaobljenom ili četverokutnom naslonu za leđa: prikladno uređenje tvrtke uvijek će govoriti za sebe te će ostavljati trajno dobar dojam. Ovi klupski naslonjači ne pokazuju svoja pozitivna svojstva samo u pogledu na dizajn naslonjača već i u pogledu udobnosti sjedenja.

Ergonomično sjedenje u klupskom naslonjaču
Čak i ako kupite klupski naslonjač, svakako biste se trebali pozabaviti s temom ergonomije. Naslonjači koji se postavljaju u čekaonice, barove i prostorije za boravak trebali bi imati što pozitivniji učinak na osobe koje na njima sjede. Sjedenje će biti udobno samo ako se istovremeno štite leđa. Upravo će u gastronomiji ergonomični klupski naslonjač biti idealan za dugo sjedenje. Kod proizvoda tvrtke KAISER+KRAFT tema ergonomije uvijek ima prioritet. Kako se ne bi zapostavio ni zdravstveni aspekt, odabrani su naslonjači koji su u načelu oblikovani sa svrhom zaštite leđa te koji osiguravaju sjedenje kojim se potiče zdravlje. Ovaj aspekt važan je i za naslonjače za zaposlenike ako bi se tijekom svake stanke želio postići željeni učinak opuštanja, a ne naprezanje tijela. Jednostavno online odaberite udobne klupske naslonjače koji u što većoj mjeri odgovaraju ovim zahtjevima.
Usporedba proizvoda