0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Format platna za projiciranje
Širina površine slike
Visina površine slike
 

Projekcijska platna

Toliko puno pozornosti dobivaju samo rijetki: projekcijska platna i prezentacijska platna ne smiju nedostajati ni u jednom uredu jer na njih gledaju svi kada držite svoju sljedeću multimedijsku prezentaciju. Stoga odaberite odgovarajući model kako bi Vaša prezentacija dobila odgovarajući okvir. Uz nepomična u ponudi imamo i pomična prezentacijska platna.
Pronađeno je 7 proizvoda
| | |
Stol za projekcijsko platno
format platna za projiciranje 4 : 3
Neto
od 1.450,- kn
Stalak za projekcijsko platno
format platna za projiciranje 1 : 1
Neto
od 1.105,- kn
Stalak za projekcijsko platno
format platna za projiciranje 4 : 3
Neto
od 1.615,- kn
Projekcijsko platno, stacionarno
format platna za projiciranje 1 : 1
Neto
od 739,- kn
Projekcijsko platno, stacionarno
format platna za projiciranje 4 : 3
Neto
od 932,- kn
Projekcijsko platno, pomično
format platna za projiciranje 4 : 3
Neto
od 5.625,- kn
Pronađeno je 7 proizvoda
Projekcijska platna – potpuna preglednost u prezentiranju i moderiranju.
Uredski život bez prezentacijskog platna? Gotovo nezamislivo. Prezentacijska platna ili projekcijske stijenke u međuvremenu se koriste gotovo posvuda, bilo da je riječ o seminarima, sastancima ili video konferencijama i prezentacijama. Zajedno se moderira, objašnjava, raspravlja, savjetuje … a ako pri tome pomoć prezentacijskih ploča ili stijenki za moderiranje nije dovoljna, npr. kada se radi o većoj publici, potrebno je obično bijelo platno za projektore i slični proizvodi. Bilo da držite suvremenu, savršeno pripremljenu multimedijalnu prezentaciju ili želite organizirati spontanu, kreativnu razmjenu ideja uz folije, flomastere za folije i grafoskop: zahvaljujući projekcijskom platnu s lakoćom ćete svima zajamčiti najbolji pogled na situaciju.

Ovdje ćete pronaći prava prezentacijska platna za projektore i slične proizvode!
Poznato je da se problemi kriju u sitnicama – tako je i s prezentacijskim platnima jer u našoj trgovini možete birati između mnogobrojnih alternativa, od osnovnog modela pa sve do profesionalne varijante. Pri tome je važno da se odlučite za pravo prezentacijsko platno za projektor ili projekcijsku stijenku kako biste postigli optimalan rezultat. Najvažnije je da svaki gledatelj i sudionik Vašeg seminara ili sastanka što bolje vidi prikazane sadržaje. To za Vaše platno u idealnom slučaju znači sljedeće: maksimalna refleksija, minimalno zasljepljivanje. U tome kontekstu, osim o korištenom materijalu, svakako vodite računa i o pravoj veličini te odgovarajućem formatu kako biste među našim platnima pronašli pravi model za svoju primjenu. Još jedno pitanje na koje trebate unaprijed dati odgovor odnosi se na mjesto uporabe. Hoće li Vaše platno dobiti svoje stalno mjesto ili ga želite fleksibilno koristiti na različitim mjestima? Bilo kako bilo, u našem asortimanu pronaći ćete i stacionarne te mobilne varijante. Posljednje se posebice odlikuju jednostavnom funkcionalnošću pa ćete ih transportirati i postavljati s iznimnom lakoćom. Na ovaj se način prezentiranje i moderiranje mogu pretvoriti u pravu dječju igru – sada u trgovini pronađite svoju novu projekcijsku stijenku ili platno za projektore!
Usporedba proizvoda